Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus Dominàk, vonzz titekwt, hogy kipróbàljàtok egy szubmisszìv pasival?
Figyelt kérdés
Mondjuk làny arcúvaltegnapelőtt 00:08
1/12 anonim válasza:
Fhu istenem mikor takarodnak már el ebből a kategóriából azok akik értetlenek.
Nem soha nem próbálnám ki faszival.
2/12 anonim válasza:
1. Aki leszbikus, azt szexuálisan nem vonzanak a pasik. Akkor sem, ha "lány arcú". Jó lenne, ha végre felfogná a kanos férfi társadalom.
2. Tanulj meg írni.
3/12 A kérdező kommentje:
Sonam lànynak nèznek de mindegy
tegnapelőtt 08:59
4/12 A kérdező kommentje:
Sokan*
tegnapelőtt 09:00
5/12 anonim válasza:
De könyörgöm, attól még farkad van 🤦♀️
Pont ez a lényeg: leszbikus nem izgul rá arra, akinek farka van. Ennyi.
6/12 anonim válasza:
Hetero férfiként soha nem fogom megérteni, hogy miért próbálkoznak be nàlatok, leszbikusoknál a férfiak. Ez olyan, mint a kajálás: ha valaki nem szereti a pacalt vagy a tökfőzeléket, úgysem fog enni...
7/12 cinderella_ válasza:
Én megkívántam a tökfőzeléket. 😳😋
8/12 anonim válasza:
A kérdésre nyilvánvaló a válasz. Épp ezért ez a kérdés csak provokáció arra, hogy olyan leoltó reakciók érkezzenek, amire verni tudja a kedves kérdező. Jó reggelt.
9/12 anonim válasza:
mikor lesz már vége ezeknek a hülye kérdéseknek? attól még hogy "lányosabb" arcú férfi vagy, attól még ugyanúgy faszod van és ez az ami egyik leszbikusnak sem kell!
10/12 anonim válasza:
Én a fajtád miatt nézem le a pasikat.
Nyílván bottál se fog megpiszkálni senki.
Jelentsétek, hogy provokatív a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!