Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus társkeresés során mennyire jelent hátrányt a külsőm?
12.
Sajnos manapság már nem. Szinte a külső lett a legfontosabb a társkeresésben, nemi iddentitástól függetlenül.
Egyébként meg ne szomorkodj kedves kérdező. Nem annyira vészes az az arc, főleg ha csinos vagy hozzá.
Nekem, heteró férfiként pl nagyon tetszenek az ilyen hosszúkàs arcú nők.
Úgyhogy fel a fejjel előbb utóbb összejön egy csajszi neked úgyis.
Azt mondod bomba tested van. Ez mindent visz, és mindent felül ír hidd el.
Ezzel inkább az szokott a baj lenni, hogy azért nehéz a társketesés, mert ilyen testtel senki nem gondolná, hogy a lányokat szereted.
Sajnos nekem is ez a bajom. A testem annyira nem rossz, bár, nagyon vékony vagyok, az arcom egyáltalán nem szép.
De hogy válaszoljak a kérdésre, egy nőt annyira nem érdekel egy másik nő külseje mint egy férfit. Legalábbis általában. A nők elfogadóbbak ha hibákról, külsőről van szó.
14.
Igen ebben igazad van, sőt.
Egy leszbikus nő egész màst néz, és mást keres egy másik nőben, mint amit egy férfi néz a nőben.
Más miatt van szikra, màs miatt van vonzalom.
Mindenféle külsejű és ízlésű ember létezik.
Neked az önbizalmadon kell dolgoznod, utána te is nyitottabb leszel pár keresés során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!