Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor hogyan vehetem észre azt, hogy valaki leszbikus?
Hol ismerkedsz?
Beszelgetsz vele, tudsz rola informaciokat gyűjteni?
Ha bejössz neki akkor észre fogod venni ha nem akkor nem :D
Fbját,instát csekkold le.
Minél többet beszélgettek egyébként kiderülhet sok minden.
Alapvetően akin nem látszik arról nehéz megmondani.
Nekem volt olyan, akiről azt hittem, hogy jeleket ad, de utólag kiderült, hogy csak simán kedves és teljesen hetero 😮💨😅
Nehéz, amikor két olyan nő kerül ilyen helyzetbe, amikor pl külsőleg nincsenek a leszbikusságra utaló jelek.
Nálam ez nőiesebb nőként rendszeresnek mondható probléma egy esetleges személyes ismerkedés során, hogy se az illető se én nem nyitunk, mert nem tudni mi a helyzet.
Egy kicsit könnyebb az, ha mondjuk baráti társaságon belül vagytok, mert akkor idővel ki tud derülni és ki tud alakulni a közös élmények áltál.
De összességében: ha az egyik nem elég bátor a flörthöz, akkor soha nem fog kiderülni. (Abban az esetben ha külsőleg nincsenek utaló jelek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!