Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus bulik, események, helyek ahol nagy eséllyel lehet ismerkedni Budapesten? Pl. az alteregoba járnak lányok is vagy csak meleg férfiak?
18 éves lány vagyok, biszex vagy leszbikus vagy olyasmi:D Élőben szeretek ismerkedni de mostanság kevésbé vagyok erre alkalmas környezetben, átlag szórakozóhelyeken meg azért ez nem igazán működik (pláne mert nem ordít rólam a dolog olyan vészesen és nekem sem feltétlen az az "esetem").
Alteregóban vagy ilyesmi helyeken vannak bi/leszbikus lányok/nők is vagy csak melegek főleg? Vannak valóban létező leszbikus bulik esetleg? Ahol ilyesmi korosztály előfordulhat. Bármi hely/ esemény/ tipp ezzel kapcsolatban?
Elég tanácstalan vagyok mert eddig lekötött a közvetlen környezetem, de most kevésbé vannak ilyen téren helyzetek és szívesen mennék:D
Szia!
Alteregoba voltam már, de ott kb csak fiúk vannak, nagyon kevés a lány.
Ciao Bella-t és a GNG-t nem ismerem. De ha van kedved hozzá szívesen felfedezem veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!