Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék meleg fiatal ként ismerkedni más meleg fiatalokkal Budapesten?
Jó lenne már nem egyedül lenni a világban, de melegként elég nehéz rendes fiút találni. Sokan csak a perverz vágyukat akarják kielégíteni és kész. Én viszont szeretett szeretnék, egy társat.
Válaszaitok előre is köszönöm szépen.🙂
Társkeresőkön, meleg szórakozóhelyeken.
Hány éves vagy?
Hát én eddig a Romeo-n, Grindr-en, Badoo-n és a Tinderen voltam fent, inkább csak kipróbáltam a legtöbbet.
A Romeo és a Grindr inkább alkalmira van. Sokan kép nélkül vannak, én emnigazán szeretem, de a Grindr talán kicsit jobb. A Badoon csak pár napig voltam fent, de 10 húzás után bejön egy reklám, ami élvezhetetlenné teszi az egészet. Plusz nekem eléggé gagyinak tűnt. Viszont a Tindert ajánlai tudok, több komolyabb ismerkedés is összejött onnan, ott többen keresnek kapcsolatot is, eddig az tetszett a legjobban. De ez csak az én szubjektív véleményem.
#2 voltam
18f
romeot nem..De írhatsz priviben ha szeretnél
Ment a zöld mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!