Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok, amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok, amikor fiatalabbak voltatok, voltak pasiaitok?

Figyelt kérdés
Hogyan éltétek meg? Mikor jöttetek, rá és hogy hogy nem fog vele működni?

okt. 20. 21:19
 1/7 A kérdező kommentje:
Bevallom, 13 évesen két pasim volt, látszat fenntartás jellegel mert egy homofób közösségbe éltem.
okt. 20. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Ha nekem 13 évesen pasim lett volna, anyámék agyon ütöttek volna. Még 16-18 évesen is örültek neki, hogy nem pasizom.
okt. 20. 21:30
 3/7 A kérdező kommentje:
ki mondja hogy tudtak bármiről is? XD
okt. 21. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Nos nekem kamu pasim volt és neki én a kamu csaja,mert meleg volt.
okt. 21. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:
66%

Volt barátom,az volt a "helyes" fiu+lány.

14évesen ezt még nagyon akartam is. Meg velem van a baj amiért nem az igaziak a dolgok.

De 17éves komra teljsen tarthatatlanná vált a helyzet minden téren,pedig szerettem a fiút csak nem úgy.

Szakitás és utána fordultam a végleg a lányok felé.

okt. 23. 15:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem férjem is volt, nem csak pasim. Tizenévesen már sejtettem, hogy a lányokat szeretem, de elnyomtam magamban. A családom elég komoly nyomás alatt tartott, hogy házasodnom kell, mert egyedülálló nőként nem érek el semmit. Szerencsére a férjem rendes, gondoskodó ember volt, de soha nem voltam belé szerelmes, olyan volt nekem, mint egy megbízható barát. 35 évesen váltam el és 3 éve együtt élek a barátnőmmel.
okt. 23. 16:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt. Amikor osztálytársaim 11-12 évesen kezdtek érdeklődni a fiúk iránt, engem teljesen hidegen hagyott az egész. Aztán gimis koromban rájöttem, hogy a lányok érdekelnek. Azóta egyszer csókolóztam egy sráccal huszonévesen, semmit nem váltott ki belőlem, inkább kényelmetlen szitu volt. Lányokkal viszont volt kapcsolatom is, az sokkal jobb érzés, természetesen jön minden.
dec. 1. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!