Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb leszbikus nők hogy állnak a fiatalabbakhoz?
Ismerek egy olyan leszbikus párt ahol a fiatalabb 26 éves, az idősebb életkorát nem tudom pontosan, de azt tudom, hogy a húga 45, szóval annál biztos idősebb. Legalább 6 éve vannak együtt.
De tapasztalataim alapján nem ez a jellemző.
Nem tom, én harmincas vagyok, nekem is a saját életkoromhoz közeli, max 3-4 év korkülönbség az ami még kényelmes, áthidalható.
Egyszerűen az életkor tapasztalatokkal is jár, meg az se árt, ha az ember nagyjából hasonló ponton tart személyiség fejlődés és életszakasz terén.
Pusztán csak a saját magamból kiindulva, 10 évvel ez előtt tök más dolgok voltak előtérben.
Ha beszélgetek fiatalabbakkal, azonnal kiütközik, hogy nem vagyunk egykorúak.
Beszélgettél kistinikkel, akik kb 8-10 évvel fiatalabbak? Na, kb ez az érzet. Inkább a húgomat látom fiatalabb csajokban mintsem a nőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!