Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogyan kell nőként csajozni?
Tegyük fel, hogy eleve tudod az illetőről, hogy nőkhöz (is) vonzódik.
Milyen dumával nyitsz? Vetsz be valami féle testbeszédet is?
Még egy kérdés! Hogyan udvarolsz?
Semmi tapasztalatom. 🥲
Nincs duma, beszélgetek vele, mint bárki mással, és figyelem, hogy hogyan áll hozzám. Azért azt lehet látni, hogy bejövök-e neki. Ha úgy érzem, hogy igen, akkor lehet érdeklődni, hogy van-e valakije, keres-e. Az erre adott válaszok is segítenek, hogy vajon én szóbajöhetek-e nála. Ha úgy gondolom, hogy nyitott rám, akkor megpróbálom elhívni valahová, pl beülni egy kávéra, egy filmre, vagy közös sport, bármi, ami érdekes lehet mindkettőnknek, és folytatni lehet az ismerkedést.
Ha már tudod, hogy nem heteró, nagyon könnyű dolgod van, idáig eljutni szokott nehéz lenni.
Ja, és ez a "csajozós szöveg" nagyon a férfiak béna szokása, inkább ne eröltesd.
Nyilván kíváncsi voltam rá, hogy egyes emberek, hogyan törik meg a jeget. De nem béna "jó a segged kő kóla" csajozós dumákat akartam olvasni.
Valószínűleg nagyon rosszul fogalmaztam meg a kérdésem.
Nem fogalmaztad meg rosszul, egyszerűen csak nem a dumától függ.
Vagy bejössz neki, vagy nem. Ránézésre, első benyomás alapján. Azt nagyon nehéz megváltoztatni.
Ez igaz.
Csak én nagyon tapasztalatlan vagyok ismerkedésben, ezért írtam ki ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!