Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vonzódom a testvérem férjének...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódom a testvérem férjének húgához.Mi a véleményetek erről a helyzetről?Hasonló szituációban valaki?

Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok a másik lány 30 éves.Évek óta erős szexuális vonzalmat érzek iránta,egyszerűen ez van...Emberként is szimpatikus,jófej.Nem tudom,hogy jobban belemenjek-e ebbe a dologba(persze,ha Ő is benne lenne)? Úgy érzem nem esélytelen,adtam már apró jeleket,és nem ignorált.A helyzetet nehezíti,hogy van egy 19 éves unokahúgunk,akivel mindkettőnknek szoros a kapcsolata pici kora óta.Neki bizonyára furcsa lenne,hogy a két nagynéni összemelegszik.Attól is tartok,hogy szerelmes leszek(mint ember,is tetszik)így még bonyolultabb.Nem akarom,hogy az unokahúgunk elhideguljön tőlünk,mert ez valóban furcsa felállás lenne.A család többi tagja lazábban venné,az én hajlamaimról tudnak,ebből nem volt semmi.De az unokahúgunknak talán nagyon idegen lenne.

okt. 19. 01:35
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Ha az unokahug elég idős ahhoz, h tisztaban van az azonos neműek vonzódásának normális kezelésével, nincs gond. Deritsd ki, kaphato-e erre a másik csaj, és ha igen, vágj bele. Ha évek óta izgat szecuálisan, akkor jó nagy orgazmus lehet a vége.

Üdv

egy ffi

okt. 19. 05:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kezdeményezz! Aztán meglátjátok.
okt. 19. 06:52
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Persze, sok sikert, élvezzétek egymást ha lehet.

És nem kell a szülinapi partin nyilvánosan egymás mellét símogatni, ilyen egyszerű. (képletesen).

okt. 19. 07:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is vágj bele. Aztán lesz, ami lesz.
okt. 19. 08:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs párja, HAJRÁ!

Akármennyire is kedves rokon, nem dobjuk el miatta a boldogság lehetőségét.

okt. 19. 10:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az unokahúg is felnőtt nő, ha köztetek kialakul valami, akkor vele is meg lehet beszélni. Amennyiben normális gondolkodású, akkor úgy is azt fogja mondani, hogy értékeli, hogy gondoltatok rá, de ez a ti magánügyetek és tegyétek azt amit jónak láttok. Manapság egy leszbikus kapcsolat egyáltalán nem ördögtől való.
okt. 19. 18:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen,lehet kicsit túlreagálom ilyen téren.
okt. 19. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!