Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, neketek mi fér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, neketek mi fér bele a durva szexbe?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok a fenkelésről, harapásról, pofozgatásról, stb?

Fojtogatás? (Ez egy nagyon megosztó téma.)

Szóbeli degradálásról mi a véleményetek?

Biszexuális nők véleményére is ugyanúgy kíváncsi vagyok.

24/lány/biszex

okt. 17. 22:49
1 2
 11/19 cinderella_ ***** válasza:
75%

Szexualitás témában vagyunk.☝️🔞 Továbbra se olvastam, hogy agyonverésről lenne szó, főleg két nő között.

Sajnálom, hogy neked ilyen élményeid vannak.🥲 Nem szeretnélek felzaklatni, inkább kiszállok ebből.

okt. 18. 21:48
 12/19 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom, hogy a kérdésem fájó emlékeket és traumákat hozott elő! Nem ez volt a szándékom.

Remélem megnyugvásra találtok! Sok erőt és szerencsét!

okt. 18. 23:10
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

Népszerűtlen vélemény következik.

Fiatal korom óta tudom, hogy engem nagyon érdekel a BDSM. Nem csak sokat olvasok róla és tájékozódom, hanem a tettek mezejére is lépek. A trauma mindenkiben másképp csapódik le a szadizmusnak és a mazochizmusnak pedig megvan a maga pszichológiai háttere. Kár bárki fölött ítélkezni a szexuális preferenciái, vagy azalapján, hogyan dolgozta fel a saját traumáját. Pontosan ezért nem fogok elkezdeni papolni arról, hogy a fájdalom megváltás és egybefolyik a heves érzelmeimmel a partnerem iránt, de ezért cserébe másokat sem húzok le, akik viszolyognak az ilyesfajta szexuális megnyilvánulásoktól. Pontosan ezért, nálam kizáró ok, ha valaki ezt nem szereti, akkor is, ha hajlandó lenne mondjuk csak elviselni. Nem szándékom senkit megnyomorítani, kihasználni, én így dolgozom fel azokat az érzelmeket, amik lecsapódnak bennem és kifejezetten olyan nőket keresek, akik olyanok, mint én.

A kérdésedre válaszolva, utóbbi időben egyre jobban nyitok a keményebb vonal felé. Sosem voltam egy nagy alázó típus, cserébe én sem tűröm, ha aláznak. Jobban szeretem ezt afféle szeszélyes, vonzó kis játéknak tekinteni, aminek része a fájdalom — amit én önként hívok magara, vagy a partnerem önként vállalkozik rá. Inkább az s/m vonalon mozgok. Kedvelem a fenekelést, a pofozást (csak kapni), a fojtogatást annyira nem szívesen adom/kapom (vagyis víz alá nyomás, tényleges fojtogatás ki van zárva) de a játékos "megragadom a nyakad és közelebb húzlak magamhoz" tetszik. Ezen felül gyertya, kötözés, harapás, kedvencek. Olyan nővel nem is feküdnék le, aki nem szeret (játékosan) harapni/megharapva lenni

...

Szóval ne aggódj, vannak még kinky csajok, csak keresni kell!;))

okt. 19. 02:19
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem picit durvabban, de nekem ez abban kimerül hogy erősebben megfogom a derekat vagy végig húzom a hátán picit a körmöm, de csak ha a masik fél is igényli, ha a masik fel csinal ilyet h jobban megragad az tetszik "hevesebben", de ennyi. Volt olyan partnerem aki szerette a fojtogatast, megtettem de magamtól nem jutott volna eszembe, engem inkabb mas dolgok izgatnak.
okt. 20. 10:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezek mind beleférnek, de csak adni.

Aki nem szereti azzal nem csináltam. Minden megbeszélés kérdése, felnőtt emberek vagyunk és el tudjuk mondani mi fér bele és mi nem.

okt. 20. 12:51
 16/19 anonim ***** válasza:
81%
Semmi baj ha valaki nem szereti de azért ne legyen mar beteg aki igen
okt. 20. 15:17
 17/19 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos nem volt még lehetőségem kipróbálni, de a fenekelés érdekelne.

23/L/Bi

okt. 24. 16:26
 18/19 anonim ***** válasza:
84%

A "durva szex" és a fizikai bántalmazás két külön dolog, te el vagy tévedve.

Pofozás,fojtogatás - ezek soha, semmilyen körülmények között és semmilyen partnerrel nem lehetnek kellemes élmények - esetleg valami beteg fétissel rendelkező mazohista számára.

Harapás- talán játékos ajakharapdálás csókolózás közben.

Szóbeli degradálás: és mivel degradálnád a másikat? Ribi, krva és hasonlók? Ezek max.a pasikat izgatják, egy nő soha nem mondana ilyesmit a párjára, és semmi egyéb degradálót. Ha valakit szeretsz akkor alapvető, hogy szépen beszélsz vele/róla.

okt. 31. 15:03
 19/19 anonim ***** válasza:
95%

Fenekelés, paskolás, határozott irányítás, lefogás, hajhúzás, ezek bejönnek.

A fojtogatás nagyon határozott nem, a szóbeli alázásra sem vágyom, és nem is volt soha olyan partnerem, akit érdekelt volna

31/bi

nov. 6. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!