Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
[leszbikus kérdés] Vajon lehet esélyem?
Már nagyon régóta ismerem a legjobb barátnőmet. Most, hogy elkezdődött a suli nyilván több időt töltünk együtt, és úgy vettem észre, hogy közelebb kerültünk egymáshoz. Régebben nem nagyon csináltunk ilyet, de mostanában mindig kézenfogva sétálunk,sokat ölelkezünk, összebújunk, stb. Alapvetően nem túl bújós típus de nekem engedi mindig hogy megfogjam a kezét stb. meg ő is szokott ilyenkor kezdeményezni.
Én leszbikus vagyok, neki még nem volt barátja, se senkije. Régebben 1-2 fiúról beszélt csak de soha sokat, mostanában meg ha kérdezem fiúkról, sosem mondd semmit, csak azt hogy nem érdeklik őt. Sőt, legtöbbször inkább panaszkodik róluk, hogy ilyenek meg olyanok. Viszont többször volt olyan is, hogy látott egy lányt és mondta nekem, h milyen szép a csaj. Nekem nagyon tetszik, és szeretném hogy ha több lenne köztünk mint barátság.
Szerintetek érdemes lenne bevallanom neki, hogy mit érzek, vagy a viselkedése teljesen átlagos? Tudom, hogy vannak olyan közeli barátságok, ahol csinálnak ilyesmit barátilag, de nem is tudom... Olyan mintha köztünk tényleg több lenne. Mit gondoltok?
(Homofób meg utálkodó kommenteket nem kérek, köszi)
szia! szerintem jól haladsz
mindenképp írj:)
én pld ma csókoltam meg elôször a barátnôm:D
11 15 16 17vagyok...
szívesen mesélek.:D
18 az igazat írom
Úgy terveztem hogy egy helyen leülünk, de az nem jött össze. Kicsit sétáltunk. Aztán nekidôltünk a falnak. Mikor lefelé nézett megpusziltam a nyakát aztán mikor felnézett egygmás szemébe néztünk. Ezután adtam egy puszit az ajkaira is.
Felált és(még minndiga falnak voltam dôlve)velem szembe közelített aztán adott egy puszit a szám sarkára. Közelebb hajoltam és megcsókoltam. maga a csók jobb is lehetett volna de semmi sem tökéletes:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!