Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus és biszex nők, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus és biszex nők, mit gondoltok 10 év korkülönbségről?

Figyelt kérdés

Mindkét fél felnőtt! Ez csak egy hipotetikus helyzet.

Kort is írjatok légyszi.

szept. 26. 23:34
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem onnantól kezdve hogy mindkét fél felnőtt és a kapcsolat kezdetekor is így volt szerintem bármekkora korkülönbség rendben van. Persze ha több mint 20 év az már fura (főleg ha még ráadásul az idősebb félnek a fiatalabbhoz hasonló korú gyereke van, leszbikus és heteró párból is ismerek ilyet), de ha mindkét fél ezt szeretné, akkor szerintem még azzal sincs semmi gond.

10 év korkülönbségbe simán benne lennék adott esetben, nyilván koromból adódóan csak fölfelé, de feltételezem a nálam 10 évvel idősebb nők velem nem akarnának semmit.

19L/L

szept. 26. 23:52
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

Felnőtt embereknél szerintem eltekinthető.

Ott inkabb meglátszik a különbség amikor az egyik még tanul, a másik már dolgozik, és magát elátja el.

szept. 27. 00:14
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Köztünk barátnőmmel 12év van. Én 20, ő 32. Igaz, még csak fél éve vagyunk együtt, de eddig minden nagyon szuper. Most tervezzük hogy hozzá költözök. Egy társkeresőn jöttünk össze, eleinte ő is parázott tőle hogy sokkal fiatalabb vagyok nála és hogy mi lesz ebből. Engem abszolút nem zavar, az első perctől tetszett ahogy megláttam. Vonzódom hozzá az első randink óta, mára totál szerelmes vagyok belé. Egy kicsit olyan, mintha egybegyúrva lenne a nővérem, legjobb barátnőm, szerelmem egyszerre. És mintha már évek óta ismerném. Mindent meg tudunk beszélni. Nincs veszekedés. Rengeteg jó tanácsot kapok tőle. Már anyuéknak is bemutattam és ők sem ellenzik a kapcsolatunkat. A sztorihoz hozzá tartozik, hogy korábban főleg pasikkal voltam kapcsolatban, de mind csalódást okozott kivétel nélkül. Mindegyiknek csak "arra" kellettem...

Ő is hasonlóképpen van, és már régóta nem érdeklik a férfiak.

Szóval egyenlőre köszi, jól megvagyunk együtt, minden happy!

Nem utolsósorban a szex is vele eddig a legcsúcsabb! Mert nem csak a testiségről szól, hanem a lelkünk is szeretkezik egymással, még a relatíve nagy korkülönbség ellenére is. :)

szept. 27. 05:29
 4/7 cinderella_ ***** válasza:
70%
Teljesen rendben van. Ha bekövetkezik, sok boldogságot kívánok.
szept. 27. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Számomra kb áthidalhatatlan lenne, de ha valaki másnak az szerintem rendben van.

Nekem inkább az van a fejemben, hogy te jó ég, ha ennyire nagy különbség van, a párom nélkül fogok leélni tizen éveket. De persze ki tudja mit hoz a jövõ...

szept. 27. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

35 vagyok, a barátnőm (a párom) 37. Nekem ennyi korkülönbség még ideális. 5 év már sok lenne.

Ami nekem fontos, az, hogy hasonló gyerekkorunk, fiatalságunk volt, hasonló zenéket, filmeket, számítógépes játékokat szeretünk.

Nekem fura lenne, ha beszélgetünk valamiről, és kiderülne, hogy én már felnőttként dolgoztam meg szórakozni jártam, a párom meg még óvodás volt.

Taulni tanulhat az ember bármilyen életkorban, munkahelyemen több korombeli mesterképzéses kolléga van.

Mai világban már az se garantált, hogy azonos munkarendben lesztek.

Van egy barátnőm (aki NEM a párom) aki ilyen gerontofil hajlamú, ő most egy fél éve temette el a 55 éves pasiját, 39 évesen. Kicsit több, igaz, meg a férfiak kirábban halmak, de egy queer kapcsolatban, mindenféle családi háttér nélkül ez azért nagyon magányos lenne.

szept. 27. 15:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig +/-2,3 év ami ideális.De ha nagyon megfog a másik,lehet kicsit több,számomra a 10 sok.

35N

okt. 19. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!