Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus / bi csajok! Nektek és a párotoknak mi a horoszkópja? Hány évesek vagytok? Mennyire hisztek ebben?
Az asztrológia sokkal több, mint pusztán Nap jegy (horoszkóp), egy személy jellemét nagyban befolyásolja az aszcendens és a Hold is, valamint az, hogy milyen bolygók vannak még az ábrájában, milyen fényszögekkel, házakkal... :) Így a napi/heti/havi/éves horoszkópokban én magam sem hiszek, mert semmi értelmük nincs.
Az én életembe bekerült most egy skorpió, az első reakcióm az volt, hogy "Ó jaj!", de mivel mindig a kisugárzás és összkép a lényeg, ez nem volt kizáró ok, mindenki érdemel egy esélyt. :)
Én oroszlán vagyok, 30 éves, a leányzó még csak 23.
Kedves kérdező,a 2-eshez hasonló gondolatmenettel akartam indítani a választ,de látom a lepontozásából és a 3-as válaszoló értelmi képességéről,hogy ez nem az a befogadó közeg,ahol ilyenről lehetne beszélgetni,mert tudod,a birkák bégetnek arra,aki jót és értelmeset ír.Csak annyit mondanék,hogy sok sikert neked a párkereséshez és fogadd meg,amit a 2-es írt,hogy a kisugárzás és az összkép a lényeg,nem az,hogy kinek mi a horoszkópja.
2-es,neked meg annyit,ha megengedsz,hogy szoktam látni a válaszaid és igazi üdítő színfolt vagy ezen a rosszindulatú oldalon.
Csak jelezném kedves, valláskárosult lányok, hogy a horoszkóphoz és egyéb ezoterikus vívmányokohz hasonló áltudományos parasztvakításokra hivatkozva nyomták el és kínozták évszázadokig a nőket és a szexuális kisebbségeket is. Csak manapság Európában nem az a "trendi" tömegneurózis, hogy a gondolkodástól kihullik a nőknek a haja, hogy a menstruáló nő megmérgezi a termést, vagy hogy a nem heteroszexuális emberek kezelésre, átnevelésre szoruló mentális betegek, hanem, hogy az égitestek hatással vannak az emberek személyiségére és viselkedésére.
Ennyi ésszel és valóságtól való elrugaszkodottságtól bizonyára a boszorkányégetésekkor is teli vigyorral tapsoltatok volna, amiért az Ördög küldötteiből eggyel kevesebb rontja a levegőt köztetek. :)
Természetesen nem ez alapján választanék párt, és nagyon nem is megyek bele, csak szoktam olvasgatni az aktuális kiszemeltek horoszkópjait, melyik jegy kihez vonzódik, hogy van e esélyem. :D Persze nem ebben hiszek, csak olyan jó olvasni. Inkább csak általánosságban foglalkoztat. :) A napi, heti horoszkópokat én is kinevetem, engem csak maga a jegy jellemzői érdekelnek.
2-es, a skorpióra miért mondtad akkor, hogy ó jaj? :)
Nekem is skorpió a kiszemeltem halakként. Én ennyire ízig vérig nővel még nem találkoztam. Az már más, hogy lesz e belőle valami.
Inkább arról tudok most nyilatkozni, hogy kik jöttek szóba eddig a legtöbbször:
-Oroszlán
-Szűz
-Halak
Vízöntő vagyok és legutoljára egy Szűzzel jártam.
Exem hitt benne, de ha komolyan is veszi nem jövünk össze, ugyanis sehogyse passzoltunk.
Én nem hiszek, poénból szoktam kérdezni.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!