Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy egy nő annyit csalódik a férfiakban hogy leszbikus lesz?
Már nem azért, de szerinted a nőkben nem csalódunk?
Komolyan azt hiszed, hogy kisebbségi stressz, társadalmi nyomással szembemenés, mimimális párválasztási lehetőségek, mindeféle internalizált és külső homofóbia mellett egyszerűbb leszbikusnak lenni mint heterónak?
Most komolyan?
A pasik traumatizálnak valakit, de ez a sok totál szívás, megaláztatás, napi szinten kapott gyűlölködő beszólás nem?
Ha ennek a sok állandó sz@rnak az elviselése nem bizonyíték, hogy ez nem választás meg durcázás eredménye, én nem tudom te hol élsz.
Egyszer egy bioszfaktos, azóta orvostanhallgató barátnőmmel beszélgettünk erről, és ugyan nem ástam bele magamat a dolgokba, szóval egyáltalán nem hiteles, csak egy feltevés. Szóval, az ember örökölheti a "meleg géneket", de ez alapvetően csak egy faktor. Ha történik valami olyan környezeti hatás, ami miatt a gén kifejeződik, vagy máshogy fejeződik ki, akkor lesz az emberből meleg.
Tehát a példádban említett embertípus, aki a csalódások után leszbikus lett, akkor eredetileg az ő génjeiben is benne volt ez a faktor, de a csalódások hatása miatt vált ténylegesen meleggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!