Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Első randin együtt aludni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin együtt aludni szex nélkül?

Figyelt kérdés

Kedden talizunk 1 honap beszelgetes utan eloszor (nyaralt aztan en) es olyan hosszu progikat terveztunk hoogy (ha jo a vibe) ott aludna nalam pesten, viszont picit meg is ijedtem mert egy randi utan lehet nem leszek meg annyira komfortos a kozeleben. Ezt mondjam el neki hogy annak fenyeben is ott akar e aludni ha nem lesz elso ejjel belole szex?

Plussz felek aludni barkivel mert mi van ua horkolok😭😭 segitsegek mit kene tennem? Szeretnek vele osszebujni meg minden viszont

En 24L L

O 18L L

szept. 1. 16:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
29%

A szemét.

Jelentkezhetek helyette? 😊 Nem dohanyzom, alkohol csak mertekkel, alkalmakkor. Romantikus és bújos vagyok, csoki és cica kedvelő.

F..am nincs csak cici es nu.i. eskü, ha azt mondod nincs szex en elfogadom, de szívesen felmelegitelek, ha fázol az este. Mondjuk a lábam rendszerint jéghideg, de ezt a problémát rád hagyom, ha akarod majd betakarod.

Egy mozi, kávé, pizza? Süti? 😍

szept. 16. 15:13
 22/34 A kérdező kommentje:
Utolso: de cukor vagy 🥹 benne vagyok teljesen!! 🤩
szept. 16. 15:29
 23/34 anonim ***** válasza:
Oh a mázlista, mármint a 21-es 😂 ilyesmiben én is benne lennék :D
szept. 16. 16:04
 24/34 anonim ***** válasza:
53%
A 21 el is meg a kérdezővel is benne lennék 🥺 persze csak h nekik együtt nem sikerül.
szept. 16. 18:22
 25/34 A kérdező kommentje:
23-24 fiuk vagy lanyok vagytok?🥹🥹
szept. 18. 00:57
 26/34 anonim ***** válasza:
24 es vagyok, én lány.
szept. 18. 06:39
 27/34 anonim ***** válasza:
23-as vagyok, és nő. Amúgy a 4-es is én voltam.
szept. 18. 09:57
 28/34 A kérdező kommentje:
Akkor miert nem beszelgetunk mind?👀
szept. 18. 16:42
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Mert itt nem lehet csoportos chatet indítani sajnos 😂

De amúgy szívesen beszélgetnék, jó az ötlet :) (23-as vagyok)

szept. 18. 16:52
 30/34 anonim ***** válasza:
33%

Csoportos chat google chaten? 😁

24 es vagyok

szept. 18. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!