Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin együtt aludni szex nélkül?
Kedden talizunk 1 honap beszelgetes utan eloszor (nyaralt aztan en) es olyan hosszu progikat terveztunk hoogy (ha jo a vibe) ott aludna nalam pesten, viszont picit meg is ijedtem mert egy randi utan lehet nem leszek meg annyira komfortos a kozeleben. Ezt mondjam el neki hogy annak fenyeben is ott akar e aludni ha nem lesz elso ejjel belole szex?
Plussz felek aludni barkivel mert mi van ua horkolok😭😭 segitsegek mit kene tennem? Szeretnek vele osszebujni meg minden viszont
En 24L L
O 18L L
A szemét.
Jelentkezhetek helyette? 😊 Nem dohanyzom, alkohol csak mertekkel, alkalmakkor. Romantikus és bújos vagyok, csoki és cica kedvelő.
F..am nincs csak cici es nu.i. eskü, ha azt mondod nincs szex en elfogadom, de szívesen felmelegitelek, ha fázol az este. Mondjuk a lábam rendszerint jéghideg, de ezt a problémát rád hagyom, ha akarod majd betakarod.
Egy mozi, kávé, pizza? Süti? 😍
Mert itt nem lehet csoportos chatet indítani sajnos 😂
De amúgy szívesen beszélgetnék, jó az ötlet :) (23-as vagyok)
Csoportos chat google chaten? 😁
24 es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!