Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Első randin együtt aludni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin együtt aludni szex nélkül?

Figyelt kérdés

Kedden talizunk 1 honap beszelgetes utan eloszor (nyaralt aztan en) es olyan hosszu progikat terveztunk hoogy (ha jo a vibe) ott aludna nalam pesten, viszont picit meg is ijedtem mert egy randi utan lehet nem leszek meg annyira komfortos a kozeleben. Ezt mondjam el neki hogy annak fenyeben is ott akar e aludni ha nem lesz elso ejjel belole szex?

Plussz felek aludni barkivel mert mi van ua horkolok😭😭 segitsegek mit kene tennem? Szeretnek vele osszebujni meg minden viszont

En 24L L

O 18L L

szept. 1. 16:06
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Valahol elkell kezdeni,ez is jó.

Sex pedig akkor legyen ha mind 2en akarjátok. Neki is para nálad aludni,és nem a horkolás miatt.

szept. 2. 23:46
 12/34 anonim ***** válasza:
23%

A pukizás cikibb mint a horkolás.

Hajrá

szept. 3. 22:59
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ment? :)
szept. 4. 19:03
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Akár a másodikon is.
szept. 4. 20:36
 15/34 A kérdező kommentje:
Meg nem tortent meg mert atvarialtak a beosztasomat, ugyhogy holnap lesz a nap. Es tovabbra se tudom mi legyen. En masnap fel hetkor indulok dolgozni elkuldjem akar reggel? Itt hagyjam? Varjon meg?
szept. 7. 09:14
 16/34 anonim ***** válasza:
77%
Mert ő nem dolgozik, nem tanul?
szept. 7. 09:34
 17/34 anonim ***** válasza:
75%
Ha dolgozni mégy, ne küld el, várjon meg estére. és ha ma nem történik semm, akkor még a holnap éjszaka is a tietek!
szept. 7. 10:32
 18/34 anonim ***** válasza:
54%

Nekem mindket kapcsolatom ugy kezdodott hogy az elso randi utan nalam aludtak :) kicsit en is feltem de nem volt para!

Viszont erdemes lenne vele elore kozolni hogy nem lesz szex

szept. 8. 10:36
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Megvolt már?
szept. 12. 19:20
 20/34 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem :) kioffolt.. random eltunt xd
szept. 16. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!