Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Milyen lmbtq elfogadó helyeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lmbtq elfogadó helyeket ismertek Pesten?

Figyelt kérdés
Szeretnék vidékiként elmenni legalább egy olyan kávézóba vagy étterembe, ami lmbtq elfogadó (nem kimondottan melegbárra gondolok). Tudnátok ajánlani? :) esetleg bármilyen más helyet, ami ide sorolható?

aug. 13. 18:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, szerintem csalódni fogsz ezekben a helyeken, mert általában semmi különbség nincs a többihez képest. Szépnek bármelyiket kipróbálhatod a listából. Egyébként mit vársz egy ilyen helytől? Szivárvány zászlót?
aug. 14. 10:55
 12/15 anonim ***** válasza:
47%

Lapozzatok frusztráltak.

Szerintem csak ismerkedni szeretne.

Nem kell ezért kötözködni. Menjetek ti is szexeljetek, azt nem lesztek gyökerek.

aug. 14. 16:48
 13/15 anonim ***** válasza:
34%
Bár némelyik komment stílusa hagy némi kívánnivalót maga után, de az igazságbazbaz hogy válaszoltak a kérdésdre, csak te nem vetted észre. Ráadásul Te még oda is írtad hogy nem melegbár legyen. Akkor miben legyen még lmbtq kompatibilis? Tényleg nem értem mit szeretnél.. miben különbözzön egy "hetero helytől" ?
aug. 14. 17:03
 14/15 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem, ha személyesen szeretnél ismerkedni, akkor érdemesebb inkább programokra menned: [link] És ha ott megismertél valakit, akkor érdemes lehet meleg barát helyre vele elmenni, hogy feszélyezettség nélkül foghasd meg a kezét vagy csókold meg.
aug. 14. 20:33
 15/15 A kérdező kommentje:
14-es, köszönöm a hasznos tippet, megpróbálkozom vele! :)
aug. 16. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!