Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lmbtq elfogadó helyeket ismertek Pesten?
Jesszus, dehogy, hogy lehet ilyen ostobaságot feltételezni?!
Nem értem mit olyan nehéz értelmezni ezen, egész egyszerűen (btw, szingliként) szeretném megnézni, milyen egy ilyen magát elfogadónak mondó hely, mivel itt vidéken ahol élek, semmi ilyesmi nincs. Ennyi.
Első, köszönöm a linket, már láttam korábban, de a listából nem látom, melyik hely lehet igazán jó. Inkább mások saját tapasztalata alapján szeretnék most kicsit tájékozódni :)
Nem pontoztalak le. Ne vádaskodj bizonyíték nélkül.
Ha pedig nem tudsz érdemben válaszolni a kérdésemre, kérlek ne is írj semmit.
Mindannyiunk nevében köszönöm.
Egy kávézóba mit kell lmbtq-ni?
Másképp isszák a kávét ? Vagy mit akarsz ott? Mit kell elfogadni ?
#7 🤣🤣 érdemben reagáltam a hülyeségedre. Ez a kérdés ennyit ér. Pont az ilyen dolgok miatt van a balhé.
De figyu írok egy segítő választ.
Budapesten le se szarják hogy te leszbi vagy bi vagy transz vagy akármi vagy. Ha nem egy Fradi sörözőbe, egy késdobáló ülsz be, a kutya nem fog szólni.
Mivel el vannak fogadva a normálisan viselkedő emberek független attól hogy mi van a lába között vagy a fejében.
Tehát a válasz: a kávézók 90%-a lmbtq kompatibilis
Figyelj. Ha csak kötözködni tudsz, légyszíves menj máshova, a felesleges feszkózásodtól kíméld meg az internet népét.
A kérdésem lényege továbbra is: saját tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hova érdemes belülni, ahol ár-érték arányban, teszem azt, finom a kávé, kellemes a környezet stb. De hogy egyszerűsítsem tovább a dolgot, az első válaszoló által bedobott linken szereplő helyek közül melyiket érdemes kipróbálni?
Nem a többi pesti társadalmi jelenségre vagyok kíváncsi. Csupán ennyire. Szerintem nem nehéz ezt értelmezni.
#9 neked nehéz értelmezned a világot még.
Vagy most már elég egy olcsó kávézó is? Ár érték arány?
Most már nem kell lmbtq kávé ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!