Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusként észreveszed,ha egy férfi jóképű?
Persze, de általában akit szépnek látok, meleg férfi.
Szexuálisan nem vonzzanak, esztétikailag meg a feminin jegyek tetszenek.
9. Hetero nő vagyok, nem tartom undorítonak a nőket, és még tudom állapítani hogy ki a szép, persze minden ember mast lát szépnek. Ez a leszbikusoknál se lehet másképpen vegülis emberek vagyunk.
Suerintem azok a leszbikus akik undoritonak látna egy férfit az extrém. Attól hogy szexuálisan nem vonzodsz valakihez még nem kell hogy undorodomd tőle, és szépnek találhatod. Tehat az hogy nem veszi számba a férfiakat az nem azért van mert leszbukius, hanem mert gyűlöli a férfiakat valami miatt. Semmi esetre sem egészséges dolog egy egész nemet undoritonak tartani.
Brian Molko pl leszbikus szemmel nagyon szép férfi, nem undorodom tőle. Azt viszont szögezzük már le, hogy ettől inkább még langyibb vagyok, ne kevésbé, mert hát nézzed már meg.
Ha a meleg haverjaim mutogatják a különböző pasikat akikkel csetelnek, azt sokkal inkább megértem, mint azokat a heteró nőket, akikkel dolgozom.
Néha mutogatják kivel mennek randizni és te jó ég, nem irigylem őket. A meleg srácok legalábbis ránézésre néha fürdenek.
15 igen nyilván. fiatalabban is annak nézett ki.
Ez annak a klasszikus melegbár félreértésnek az esete amikor a twink és a butch benézik egymást kölcsönösen.
Észre veszem, ki jo képű, ahogy azt is, hogy ki nagy képű.
A pasikhoz nem vonzódom, de nem utálom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!