Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kinyalnám a szobatársnőmet, mit csináljak?
kórházban vagyok, össze raktak egy szobába egy jó csajjal(én is lány vagyok). Amikor alszik és hosszasan figyelem a vonzó testét azon fantáziálok milyen jó lehet kinyalni a punciját, és mennyire szenvedélyesen csinálnám neki és mennyire élvezné.
Spontán kérdezzem meg tőle lesz ami lesz alapon hogy mit szólna ha kinyalnám?😅
nagyon kívánom..ti mit tennétek?
Kezdemenyezz beszélgetést, kérdezd meg ő miért vagy mivel van bent, tudakold ki meddig marad. Ha ő sem kezdeményező típus akkor lehet ő is szívesen beszélgetne (ha mást most még nem is) csak nem mer.
Ha ezen megvagy akkor lehet finoman terelni a témát, bedobhatod hogy mennyire kivagy így nyáron főleg hogy nincs párod. Mondhatod hogy még a futó kalandokban is benne lennél.
Ha rákérdez akkor mondhatod hogy nőkkel szoktál lenni, ekkor a reakciója elárulja hogy mit gondol.
A többi meg már alakul.
De ha kell még ötlet akkor írj.
Ha igazi csaj lennél, akkor farokra vágynál!
Ne rontsd meg szegényt!
Aztán mi lenne ha beszélgetnél vele és akkor sok minden kiderülne.
Pedig a lányok annyit szeretnek beszélni, főleg meg aminek semmi értelme nincs.
Biztos hogy egy jó érzésű csaj elhajtana ezért a bunkó kezdeményezésért.
8. pedig jól írja, hiába pontozzátok le!!
Ha nekem (heteró férfi) a kórházba azt mondta volna egy csaj csak úgy a semmiből hogy leszopna, biztos hogy soha többé szóba se állnék vele.
naaaaa sztori van, összebarátkoztunk a csajszival😍
kitudja, lehet ossze fog jonni😏
👍👍
Majd írj, hogy beteljesült e a vágyad🙂
Ki hiszi el ezt az egészet?
Kórházba persze 🤣
Én pont kinyaltam egy lányt a kórházban múlthetén😅
Én csak beszéltem vele aztán elkezdtem kérdezgetni a punciháról, ő erre megkérdeztem hogy még akarom e nézni, mondom persze.
Azt a megmutatta enis neki és ő kérdeztem meg hogy kinyalnam e?
A többit inkább hagyjuk😅
26l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!