Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kinyalnám a szobatársnőmet, mit csináljak?
kórházban vagyok, össze raktak egy szobába egy jó csajjal(én is lány vagyok). Amikor alszik és hosszasan figyelem a vonzó testét azon fantáziálok milyen jó lehet kinyalni a punciját, és mennyire szenvedélyesen csinálnám neki és mennyire élvezné.
Spontán kérdezzem meg tőle lesz ami lesz alapon hogy mit szólna ha kinyalnám?😅
nagyon kívánom..ti mit tennétek?
#5 vagyok
Mondjuk igen. Kórházban nem biztos hogy a szex lesz az elsődleges téma. Csak gondolom, ahogy ott nézegetted a nagy unalomban a fantáziád motivált, és "ott helyben kinyaltad volna. Kevés az esély hogy őt most a szex foglalkoztatja, meg hogy egyáltalán, minimum bi, vagy leszbi. De ki tudja? Beszélgessetek hétköznapi dolgokról, majd szivárogtasd át a témát és és egyre beljebb a szexfelé. Kérdezz rá hogy "egyébként te milyen beállítottságú vagy? Lehet furcsa lesz neki, és visszakérdez, hogy miért kérdezed. Akkor maximum annyit mondasz hogy hát olyan témáról, lenne kedve beszélgetni, és így tovább.
11
Miért ne, lehet szub biszex a csaj, és még élvezné is:) Vagy legrosszabb esetbe visszakapná tőle a kérdező amit adott.:)
5. El vagy tévedve. A Leszbikus a témamegjelölés, nem a hozzászólók körét jelenti.
Önkéntes moderátort játszol?
Nem nyaltam még ki de az a pláne hogy még 1 szót se szóltunk egymáshoz:D
szóval ha meg akarom tenni előtte azért kicsit csak megismerem, nem egyből belecsapnixd.
Bár nemhiszem hogy lesz ebből valami mert ő is elég félénk, és én is
Milyen problémával vagytok kórházban?
Ha magához tér, és beszélgettek, akkor legyél ügyes, és szépen terelgetve a beszélgetést ki tudod puhatolni, neki milyen a beállítottsága, mennyire régen elégült ki, ls mennyire vevő a lányos kalandra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!