Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért a heterók vonzanak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a heterók vonzanak?

Figyelt kérdés

1,5 szakitottam exemmel es azota csak heterokkal / nem biztos hogy biszexekkel voltam randizni. Es estem bele mar parba.. es vegul semmi nem lett belole.

Lehet tolem undorodnak meg es inkabb a fiuk fele mennek?

1,5 szex nelkul viszont eleg kemeny

26/L

júl. 26. 12:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Balszerencse? Vagy talán egyszerűen több a hetero, mint a leszbikus?

Nem hinném amúgy, hogy a szexuális beállítottsága miatt vonzódnál bárkihez is. Az nem befolyásolja se a külsőt, se a személyiséget. Egyszerűen valamiért - feltettem költői kérdésként az okokat - heterókat fogsz ki.

júl. 26. 12:32
 2/20 A kérdező kommentje:
Jogos lehet :( de azert megcsappantja az onbizalmamat
júl. 26. 12:39
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan vannak olyan helyek vagy társkereső oldalak ahol kereshetsz magadnak párt. :) Ez ne vegye el az önbizalmadat. Hetero pasiként is megértem, hogy nehéz lehet leszbikus nőként párt találnod, de egyszerűen több a hetero. Ezzel nem tudsz mit csinálni sajnos. Viszont ettől ne érezd magad kevésbé vonzónak vagy jó nőnek. Ne ettől tedd függővé az önértékelésedet. :)

júl. 26. 12:44
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Szegény te! :(

Próbálj meg célzottan ismerkedni!

Leszbi lányt keress, aki kapcsolatra vágyik.

júl. 26. 13:00
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Heteróval, hogy voltál randin? Amikor lebeszéltétek a találkát, akkor nem volt kimondva, hogy bejön neked, szeretnéd jobban megismerni / járni vele, és ez egy randi lesz?

Nem lehet, hogy azért is kerülsz sokszor ilyen helyzetekbe, mert nincs meg az egyértelmű kommunikáció a kiszemelttel, hogy mit akartok egymástól?

júl. 26. 13:15
 6/20 A kérdező kommentje:
Tarskeresokon ismertem meg mindegyikojuket 😇 ott ugy voltak vele hogy ok bi-k/kiprobalnak magukat stb
júl. 26. 13:18
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne pocsékold az idődet olyanra, aki csak kipróbálná lánnyal, de még ő sem biztos benne, viszont abban igen, hogy hetero. Keress olyat aki vagy leszbikus, vagy biszexuális és inkább a lányokat részesíti előnyben.

júl. 26. 13:22
 8/20 anonim ***** válasza:
65%
segíteni ugyan nem tudok, de átérzem a szitut, én is mindig a heterókat fogom ki 🥲
júl. 26. 16:03
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát ja, írd bele a profilba, hogy nem csak kísérletezni akarsz.

De ugyanakkor a ló másik oldalára sem kell átesni, csak azért mert valaki komolyat keres, még simán elijesztheted azzal, hogy túl korán csüngessz rá.

Sajnos van ilyen, hogy nincs kémia, annak ellenére hogy online tetszenek a képei.

Azt tanálcsolnám, hogy keress lmbtq szociális programokat. Könyvklub, filmklub, kiránduló csoport, valami ilyen.

Aki csak dugna, az társkeresõzik, de ezekere viszont azok járnak, akik közösséget szeretnének.

A közösség pedig bemutat majd sokaknak.

Az, hogy valaki bi még nem jelenti azt, hogy nem vesz komolyan, nekem is van olyan haverom, akinek felesége van. (külföldön élek)

júl. 26. 16:46
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a vonzáshoz tartozik. Bárkivel megesik hogy pl leszbikus és heterot fog ki. Menj olyan helyekre ahova melegek járnak biszexek és leszbikusok, igy másképp meleg szórakozóhelyre. Vagy ott a társkereső igaz picit ott kevesebb az esély de biztos akadna egy biszex neked vagy egy leszbikus. Én elmentem egy meleg szórakozó helyre és ott ismertem meg egy leszbikus lányt akivel 5hónapja együtt vagyunk 19L/L ő pedig 22/L L. Sok sikert kívánok!
júl. 27. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!