Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit gondoltok a non-monogám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a non-monogám kapcsolatokról?

Figyelt kérdés
Én egyre inkább ezt az utat látom magamnak járhatónak. Azt is értem, hogy mások nem tudják ezt elképzelni maguk számára, viszont az indokolatlan indulatokat nem értem ezzel szemben. Ugyanazt az elutasítást érzem a többség részéről, mint a homoszexualitással kapcsolatban, miközben a monogámia és a non-monogámia ugyanúgy megfér egymás mellett, ahogy a heteroszexualitás, biszexualitás, homoszexualitás stb. Első sorban leszbikusok véleménye érdekelne!
júl. 7. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha az elején ez egy letisztázott dolog akkor már most azt mondanám, hogy rendben van.

Ebben az esetben viszont részemről erős kötelék nem biztos,hogy kialakulna. Vagyis nem biztos, hogy mindig ott lennék támasznak ha kellenék.

Ez nekem leginkább egy szeretői kapcsolathoz hasonlít.

júl. 7. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Az én erkölcsi normámba is belefér, így nehéz megértenem a többség támadását, lenéző viselkedését.
júl. 7. 20:35
 3/5 Laylah ***** válasza:
100%
Szerintem aki azt mondja, hogy többet szeret, az valójában egyet sem szeret. Felőlem csinálhatja más nyugodtan, de én nem vennék részt ilyenben.
júl. 7. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Komoly kapcsolatban nehezen tudnám elképzelni az ilyet. Mondjuk leszbikus kapcsolatban meg pláne, én legalábbis elég sokáig szerettem volna kipróbálni lánnyal, de elég nehéz találni rá valakit, nem hogy még kapcsolatban legyek és mellette legyen több alkalom is mikor elmegyek más nőkkel :D
júl. 8. 07:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt, hogy az emberek nagy része aki vállalkozik rá, nem érett meg erre, és több kárt tesz, mint amennyi boldogságot talál.

Az, hogy három-négy situationship mellett még csajozol, de mindenki csak kapkodja a fejét, az nem etikus non-monogámia.

A minimum az lenne, hogy ebben a képletben mindenki érzelmileg biztonságban legyen, tudja mi van, és akarja mindezt.

Engem mondjuk a téma nem érint, mert én az aromantikus spektrumon vagyok, egy barab monogám kapcsolatom van, és ez is inkább a kivétel ami erősíti a szabályt.

júl. 9. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!