Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a non-monogám kapcsolatokról?
Ha az elején ez egy letisztázott dolog akkor már most azt mondanám, hogy rendben van.
Ebben az esetben viszont részemről erős kötelék nem biztos,hogy kialakulna. Vagyis nem biztos, hogy mindig ott lennék támasznak ha kellenék.
Ez nekem leginkább egy szeretői kapcsolathoz hasonlít.
Azt, hogy az emberek nagy része aki vállalkozik rá, nem érett meg erre, és több kárt tesz, mint amennyi boldogságot talál.
Az, hogy három-négy situationship mellett még csajozol, de mindenki csak kapkodja a fejét, az nem etikus non-monogámia.
A minimum az lenne, hogy ebben a képletben mindenki érzelmileg biztonságban legyen, tudja mi van, és akarja mindezt.
Engem mondjuk a téma nem érint, mert én az aromantikus spektrumon vagyok, egy barab monogám kapcsolatom van, és ez is inkább a kivétel ami erősíti a szabályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!