Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb biszex lány miért fiúra vágyik?
Figyelt kérdés
(kapcsolatra értve)júl. 7. 10:57
1/15 A kérdező kommentje:
mit ad meg nekik egy fiú amit egy lány nem tud ?
júl. 7. 10:58
2/15 anonim válasza:
Kitölti azt az űrt, amit egy lány nem tud.
3/15 anonim válasza:
Egy férfi a stabilitást, szigorúságot, egy lány meg az érzékiséget, intimitást, és hasonló nőies dolgot tudja adni, s ígY kerek a dolog!
4/15 A kérdező kommentje:
3
Voltál már mindkettővel hogy tudod?
júl. 7. 11:08
5/15 anonim válasza:
Mert a legtöbb lány szerencsére szülni is akar.
6/15 anonim válasza:
Azért mert attol mert biszex vagyok én is Vágyom arra hogy férfi legyen melletem mint társ es mint kapcsolat a ferfiak hatarozottak, stabilak ,szigorubb.
Lany tarsaim gyengédek ,erzekenyek mint en igy nem biztos jó is lenne mint kapcsolat.
7/15 anonim válasza:
Lehet hogy ők maguk sem tudnak teljesen megbirkózni az identitásukkal és próbálják magukat "arra nevelni", hogy "normálisak" legyenek és az ellenkező nemhez vonzódjanak, hogy a társadalom ne ítélje el őket.
Lehet gyereket is szeretnének a későbbiekben.
De az is lehet, hogy divatmelegek.
8/15 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy a többség ilyen? Én pl. pont a nőkhöz vonzódom jobban.
9/15 anonim válasza:
Pasival tudok kapcsolatban lenni. A női test érintése és érintésétvidzint kívánom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!