Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem működik a "meleg radarom"?
Rendszerint olyan lányokra esik a tekintetem, akik heterók, kezdek ezzel a saját agyamra menni. 😅
Bezzeg hetero munkatársam ki tudja szúrni a tömegből azt aki leszbikus vagy bi. Ti hogy vagytok ezzel, mennyire működik a radarotok? Lehet ezt valahogy javítani?
Most ez nem mindegy? 😅 nem ez a kérdésem lényege, hanem hogy miként lehet észrevenni, ha valaki meleg, hogyan aktivizáljam ezt a meleg radart.
1-es,neked köszönöm a hasznos választ :)
Erre nincs recept sajnos.
ismerkedés,baráti viszony kialakitása,aztán vagy magától szóba jön vagy vhogy fel kell hozni a témát.
Én most egy lánnyal össze barátkoztam, kezd tényleg jó viszony lenni közöttünk,egy közös iszogatás már volt,de ott sajnos én elrontottam,mert sokat ittam,de szerintem az izgulás sem tett jót,mert nagyon izgultam. De ha legközelebb sikerül egy közös italozást össze hozni, bevallom neki legalább azt,hogy leszbikus vagyok :D ha hajlik a lányok felé ez eléggé zöld lámpa lesz neki,ha nem akkor így jártam.
Én is heterókba futok bele állandóan.
Ha te nem veszel észre másokat, akkor lehet neked kéne jelezni, hogy akkor esetleg a másikfél közeledjen. Erre van kitalálva a flagging, a pici jelzések hogy észrevegyük egymást.
Vagy meleg rendezvények, ahol az emberek nagyon nagy része valszeg szintén érdeklődik.
Úgy nem lesz semmi, ha csak ülsz és várod a sültgalambot.
Véletlenül nem ad órákat a feleséged ebből? Szívesen tanulnék tőle :D
Viccet félre téve, köszönöm a tippet, megpróbálok én is ezekre figyelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!