Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Köztetek hívő, vallásos? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köztetek hívő, vallásos? Mit gondoltok, tényleg bűn a leszbikusság, illetve biszexualitás.?

Figyelt kérdés
2024. máj. 25. 15:29
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
A pápa nem írhatja át a bibliát.
2024. máj. 26. 09:42
 22/39 anonim ***** válasza:
19-et kicsit enyhíteném. Tőlem még vallásosnak is mondhatja magát, de a maga módján. Keresztény egyházhoz tartozónak vallani magát valóban álszent és önbecsapás. (a kimagyarázással egyetértek)
2024. máj. 26. 09:57
 23/39 anonim ***** válasza:
59%
Nekem meleg hajlamai vannak, néztem is olyan videókat, igaz, még nem próbáltam ki sose. Ti keresztények mit zúgolódtok annyit a homók ellen? Legalább több hely maradt nektek a Mennyországban. Na csumi! 😆😂😂🤣
2024. máj. 26. 10:01
 24/39 anonim ***** válasza:
25%

22, Igen, végül vannak olyan vallások pl.iszlám ahok 4 feleség lehet, meg csomó törzsi vallás stb.

De kereszténynek ne nevezze magát.

Bár ez falra hányt borsó, nagyon keveseknek van annyi önkritikája hogy beismerje a hibáit: pl.ha bolti lopáson kapnak valakit, fel háborodottan fogja ki kérni magának ha tolvajnak nevezed. Ő csak kölcsönvett, meg a gyerekeit etette, meg nem volt benne rossz szándék, ő nem tolvaj. Dettó ugyanez.

2024. máj. 26. 10:04
 25/39 anonim ***** válasza:
0%
Nem zúgolódok a homók ellen, csak az ellen, ha egy homo kereszténynek akarja nevezni magát.
2024. máj. 26. 10:05
 26/39 anonim ***** válasza:
33%
Vallásos hívőként azt tudom, hogy teljesen értelmetlen dolog ezen vitatkozni olyan emberrel aki nem osztja az én hitemet, vallásomat.
2024. máj. 26. 10:06
 27/39 anonim ***** válasza:
77%
25# A kettő nem zárja ki egymást. El tudok képzelni olyan meleget, aki keresi az Urat. Viszont az ítélkező farizeusokat gyűlöli Isten, az tuti.
2024. máj. 26. 10:07
 28/39 anonim ***** válasza:
27: természetesen azokról van szó, akik szerint a homoszexuális gyakorlatuk! (nem a hajlamuk) és a kereszténység közt semmi ellentmondás nincs.
2024. máj. 26. 10:32
 29/39 anonim ***** válasza:
28# Legyen neked igazad.
2024. máj. 26. 10:42
 30/39 anonim ***** válasza:
88%
Járok leszbikusként templomba. Értelem kérdése, miben hol találod az utad.
2024. máj. 26. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!