Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztetek hívő, vallásos? Mit gondoltok, tényleg bűn a leszbikusság, illetve biszexualitás.?
"Hogy kirekesztő és homofób vagy, ahh"
Hát inkább, mint hogy meleg legyek vagy ilyen hisztikriszti.
Feltesznek egy kérdést aztán nem tudja más véleményét elfogadni.
Kész vicc.
Vallásos vagyok és leszbikus. Nem tartom bűnnek, se magam se mások irányába. A vallás szerint úgy kell szeretnünk és elfogadnunk embertársainkat amilyenek. Tudod, "szeresd felebarátodat mint saját magadat".
Hogy is lehetne bűn az ha két ember szereti egymást? Hiszen a szeretet Istentől jön, nemde?
A bűn nem itt kezdődik. Ha tudatosan árt valaki egy embertársának, az bűn.
Na meg, ha annyira nagyra tartod a hetero kapcsolatot, mit szólsz azokhoz a nagybetűs hetero apákhoz akik megerőszakolják és teherbe ejtik a saját lányukat? Komolyan, érdekelne a véleményed.
Kereszteny neveltetest kaptam, meg mindig vallasos vagyok, es szerintem az a bun, ha szabt szandekkal bantunk meg masokat. Az, hogy azonos nemhez vonzodik az ember, az en szememben nem bun.
20 biszex lany
A Biblia szerint bűn.
Ezért aki gyakorlja az legalább ne legyen álszent és ne mondja magát vallásosnak,meg ne próbálja kimagyarázni azt ami feketén-fehéren le van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!