Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Köztetek hívő, vallásos? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köztetek hívő, vallásos? Mit gondoltok, tényleg bűn a leszbikusság, illetve biszexualitás.?

Figyelt kérdés
máj. 25. 15:29
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Azaz a Bdms
máj. 25. 17:35
 12/39 anonim ***** válasza:
84%
Gyerek koromban vallásos voltam de akkor is hülyeségnek tartottam ezt. Hát az Isten teremtette olyanra, ő akarta hogy meleg legyen
máj. 25. 17:37
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
9# Hogy kirekesztő és homofób vagy, ahhoz kétség sem fér, de hogy fixen nem vagy vallásos, arra mérget veszek. Egy vallásostól teljesen idegen az ilyesfajta primitív megnyilvánulás.
máj. 25. 17:37
 14/39 anonim ***** válasza:
19%

"Hogy kirekesztő és homofób vagy, ahh"

Hát inkább, mint hogy meleg legyek vagy ilyen hisztikriszti.

Feltesznek egy kérdést aztán nem tudja más véleményét elfogadni.

Kész vicc.

máj. 25. 17:47
 15/39 anonim ***** válasza:
87%
15# Csak ne hivatkozz a Bibliára, a kereszténységre, meg Jézusra.. Mert teljesen hiteltelenül hangzik a te szádból. Ne bújj a Biblia mögé, inkább vállald fel, hogy te ilyen gyűlölködő vagy és a kereszténység nélkül is az lennél.
máj. 25. 17:58
 16/39 anonim ***** válasza:
10%
Ne haragudj meg, de miért vagyok gyűlölködő? Ki tudod ezt fejteni? A náthás is beteg, mégse utálom.
máj. 25. 18:09
 17/39 anonim ***** válasza:
82%

Vallásos vagyok és leszbikus. Nem tartom bűnnek, se magam se mások irányába. A vallás szerint úgy kell szeretnünk és elfogadnunk embertársainkat amilyenek. Tudod, "szeresd felebarátodat mint saját magadat".

Hogy is lehetne bűn az ha két ember szereti egymást? Hiszen a szeretet Istentől jön, nemde?

A bűn nem itt kezdődik. Ha tudatosan árt valaki egy embertársának, az bűn.

Na meg, ha annyira nagyra tartod a hetero kapcsolatot, mit szólsz azokhoz a nagybetűs hetero apákhoz akik megerőszakolják és teherbe ejtik a saját lányukat? Komolyan, érdekelne a véleményed.

máj. 25. 18:54
 18/39 anonim ***** válasza:
88%

Kereszteny neveltetest kaptam, meg mindig vallasos vagyok, es szerintem az a bun, ha szabt szandekkal bantunk meg masokat. Az, hogy azonos nemhez vonzodik az ember, az en szememben nem bun.

20 biszex lany

máj. 25. 20:39
 19/39 anonim ***** válasza:
27%

A Biblia szerint bűn.

Ezért aki gyakorlja az legalább ne legyen álszent és ne mondja magát vallásosnak,meg ne próbálja kimagyarázni azt ami feketén-fehéren le van írva.

máj. 26. 08:13
 20/39 anonim ***** válasza:
27%
Azért érdekes amit a pápa mond a homoszexualitásról, arról hallottál már?
máj. 26. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!