Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugtam már leszbit. Élvezte is. Viszont nem engedte hogy csókoljam, nem nyúlt a farkamhoz se kézzel, se szájjal.
Csak megdugatta magát, mert jólesett neki. Azt mondta, néha kell neki ez is. Évente 1-2x.
#2 Nem keverem. Nyilván vannak átmenetek is. Ő leszbikusnak titulálta saját magát.
Én direkt rákérdeztem, hogy nem biszex inkább? De kikérte magának. Le is koptatott utána. Azt mondta, csak egyszeri alkalomra kellettem neki. Egészségügyi szex volt, pontosan így fogalmazott. A farkam kellett a p.nájának ott és akkor. De amúgy kb.közömbös voltam neki mint férfi. Semmi érzelmet nem láttam rajta.
Ugye mindenki érti, hogy ez a kérdés burkoot fenyegetés, meg homofób mikrogaresszió?
Éd nem kédezõ, ezzel sem fogsz itt senkit megfélemlíteni. Elmehetsz a fenébe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!