Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kedvelem a férfiak társaságát. Ez baj?
Figyelt kérdés
Ugye eleve nem őket keresem párnak mivel leszbikus vagyok,de az a helyzet hogy emberileg nagyon kevés férfi szimpatikus..rossz helyen is mozgok az tény,de kellemetlenul érzem magam a legtöbbel...nincs közös téma,zavar hogy csak a nőt akarja látni és előbb utóbb beprobalkozik vagy megjegyzést tesz. Nem tudok úgy beszélgetni hogy kizárólag az embert lássa és ez zavar. Érez valaki hasonlóan?2024. ápr. 24. 17:28
11/11 anonim válasza:
Sajnos nekem is tapasztalat,hogy rám hajtanak,valószínű a kihívást látják,hogy nem adom könnyen magam,közben leszbikusként pont leszarom minden próbálkozásukat. De ez meg a férfiakat szerintem izgatja.
Kifejezetten én is kerülöm a társaságukat azokkal férfiakkal szeretek beszélgetni akiknek van párjuk,feleségük,gyerekük. Így tudom nem fognak rám hajtani,szóval akikkel beszélek ilyen férfiak,másabb is velük beszélgetni. Szingli pasik nyomulnak. Nyilván mindenki orrára nem akarom kötni,hogy leszbikus vagyok és ne is probálkozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!