Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan leszbikus nők akiknek a szép, nőies és csinos nők tetszenek?
Figyelt kérdés
Vagy ennyire egységesen csak a fius, kevésbé szép és/vagy kövér nők tetszenek nekik? Mert ugye mindegyik ilyenre alakítja magtát.
Gondolom, ha lenne igény szép, csinos leszbikus nőkre is, akkor egy részük olyan lenne inkább.
ápr. 24. 10:14
21/25 anonim válasza:
Én csak ilyen érdeklődéső nőket ismerek. A felnyírt hajú kockásinges bakancsos kitetovált stílusra nagyon kevesen vevők.
41N
22/25 anonim válasza:
21. Én nyitott nőként mind a kettőt el tudom képzelni. Bár én szub vagyok, nekem a dominancia is számít.
Én csajos csaj vagyok, de a ruhák terén nem mindig jön ez össze. Pénz, alkat kérdése. Sajnos nem vagyok 50kg, még.
24/N
24/25 anonim válasza:
Jaj, kerdezo, azért ennyire ne keseredj el!:)
25/25 anonim válasza:
Nekem nőies nőként a csinos nőies nők tetszenek. Én sem vagyok hű de vékony, de szerintem nem feltétlen a vékonyság tesz valakit csinossá. Amíg egézséges, igényes, nőies..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!