Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan leszbikus nők akiknek a szép, nőies és csinos nők tetszenek?
Vagy ennyire egységesen csak a fius, kevésbé szép és/vagy kövér nők tetszenek nekik? Mert ugye mindegyik ilyenre alakítja magtát.
Gondolom, ha lenne igény szép, csinos leszbikus nőkre is, akkor egy részük olyan lenne inkább.
A szépség/csinosság, de szerintem valamennyire még a nőiesség is szubjektív. Innentől kezdve elég értelmetlen a kérdés, mert nem tudhatjuk, hogy számodra mit jelent ez pontosan, milyen kép jelenik meg előtted.
Az ember jó esetben elsősorban úgy öltözködik, ahogy neki kényelmes, ahogy ő jól érzi magát, nem azért, hogy másoknak tetszen, szóval attól, hogy valamire van igény, nem feltétlenül lesz olyan a kínálat is. De egyébként vannak nőies leszbikus nők szép számmal, csak őket sokszor a társadalom minimum biszexnek gondolja, mert nem lehet, hogy vonzó nőnek ne kelljen a farok...
4, Ritka pillanat de szinte semmivel nem értek egyet :)
Persze van szubjektív része a szépségnek, de azért elég egyértelműen tudja mindenki ha valaki szép vagy ronda. Legyen az akár egy csecsemő, vagy egy idősebb ember esete. A szubjektivitás inkább olyanokban jelenik meg mint szőke, barna, vagy szemüveges stb.
A nőies, szép, csinos leszbikusokról annyit, hogy még aki keresi sem találja meg őket. Lásd például az első választ. De én sem láttam még személyesen ilyet, csak biszexet, pedig van pár barátom a köreikből.
Én eddig tényleg csak biszexet láttam aki nőies, csinos stb.
Esetleg linkelhetnél valakit, aki kizárólag leszbikus, és "hagyományos" értelemben csinos szép nőnek mondható.
Hogy ne lennének de te most hetero nőket írtál. Ennyire nem tudsz kiket ìrni.
Queen Latifa? Jó nem szép de nőies ahogy baratnője is.
Maria Bello. Na ő szép is nőies is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!