Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire meritek felvállalni a “perverzebb” vágyaitokat?
Olyannal kezdek parkapcsolatot akivel elotte egyeztetunk errol is.
Alkalmiban nem perverzkedek
A kerdezo egy pasi...
Tudodm mivel ezen a nicken mar leveleztem vele.
Hogy én hogy utálom, ha így fogalmaznak, hogy bevzetni ebbe a világba! Miért, milyen világ ez? Valami más? Vagy valami szekta lennénk?
Az is fura, hogy valaki 1x volt nővel, de már perverzkedni akar.
Meg hát, mit nevezünk perverznek? Én amúgy a partnerhez igazodom. Ha láthatóan nem nyitott rá, nem erőltetek semmit, legyen az egyszeri, vagy tartós kapcsolat.
Nekem is az az érzésem, hogy a kérdező eredendően perverznek érzi a leszbikus kapcsolatokat.
A leszbikus kapcsolatok nagy része teljesen vanilla, kb olyan arányban mint a heteró nők is.
Persze, itt is vannak emberek fétisekkel, az arány kb ugyanaz.
Ha már együtt vagyunk annyi ideje,hogy megbizok benne mint mondjuk a tesvéremben vagy még jobban.
Azért mivel perverzio nem kötöm mindenki orrára,hogy ezt is szeretem a sexben meg azt is.
"Dolgozzon meg érte" es akkor mehetnek az izgisebb perverzebb dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!