Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbálnátok egy olyan, 45 év feletti nővel a kapcsolatot, akinek nők terén nincs túl sok tapasztalata, és nem tudná felvállalni? Ha egyébként pattognak a szikrák köztetek.
Figyelt kérdés
2023. dec. 27. 17:34
A kérdező szavazást indított:
igen, tartós kapcsolatot
igen, szexuális kapcsolatot
egyiket sem
23 szavazat
2/15 anonim válasza:
Bejönne,csak 25 év lenne a korkülönbség.
3/15 anonim válasza:
Nálam is csak a korkülönbség okozhat gondot, 15 évről van szó
4/15 anonim válasza:
Szerintem izgalmas lehetöség. Hajrááááá!
5/15 anonim válasza:
Ha nem lennék ennyire fiatal hozzád, igen! De még én is tapasztalatlan vagyok.😃 24/bi
6/15 anonim válasza:
Ha nem vállalná fel, akkor miből állna a kapcsolat?
7/15 anonim válasza:
Ha nem tud felvállalni akkor az nem kapcsolat, hanem úgymond szexkapcsolat, vagy szeretői viszony. Talán meg - a másik embertől, a szimpátiától, vonzódástól függ.
8/15 anonim válasza:
Nem akarlak lebeszélni róla de a vége nagyon fájdalmas lesz :(
Viszont ha megvan köztetek a kémia akkor az eleje a menyország :)
9/15 A kérdező kommentje:
Akkor az elején meg kell állni?*_*
És ha közbe jön egy komoly kapcsolat, akkor tovább lépni?
2023. dec. 27. 22:08
10/15 anonim válasza:
Kövezzetek meg de nekem van olyan élethelyzet, amikor jó valakivel együtt lenni, mégha a körülmények miatt már a kapcsolat elején is nyilvánvaló, hogy nem hosszútávú kapcsolatról lesz szó. Szóval igen, én belemennèk. Néha egy ilyen kapcsolat sokkal többet ad mindkét félnek, ès végülis nem ez a lényeg? A tapasztalatlanság csak akkor gond ha nincs szenvedély 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!