Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a "büntetése"? Ez túl sok lenne?
A barátnőmnek volt egy "ballépése", amit bevallott nekem és azzal szeretne kiengesztelni, hogy a következő együttlétünkkor csak az lesz, amit én szeretnék csinálni vele, nyugodtam büntessem meg, ő "bármiben" benne lesz(nyilván ismer annyira, hogy nem kérek semmi extrémet). Igazából nem haragszom, nem szakítóok, amit csinált, de ha már itt a lehetőség, akkor miért is ne, izgalmasan hangzik.
Semmi olyat nem akarok, ami nagyon fáj neki, pláne olyat nem, aminek nyoma marad. Inkább olyat csinálnék vele, ami zavarbaejtő neki. Mondjuk szívesen nyalogatnám hosszabb ideig a köldökét, a hónalját, a fenekét, amit egyébként rövidebb ideig hagy csak, és mindig nagyon elpirul utána.
Valami egyéb tipp? Vagy ez túlzás lenne?
Ez pont jó.
de majd jönnek a perverz domok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!