Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A Rudas fürdőeben, a női...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Rudas fürdőeben, a női napokon van rá esély, h akár rám mozdulna egy-egy csaj? Nagyon kipróbálnám ha valaki élveztetne.

Figyelt kérdés

2024. márc. 29. 17:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
Jaj, nyugodj már le, csak annyit mondtam, hogy kis liba vagy, azóta itt oktatsz. Ha nem érzed magad annak, ne akadj fenn rajta, nekem nem kell megmagyaráznod semmit.
2024. márc. 29. 20:34
 12/20 anonim ***** válasza:
30%
Most mi is ez női nap? Minden csaj ott lengeti bikini nélkül a dudáit?
2024. márc. 30. 08:50
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
Én már csináltam hasonlót egy 3 éve, nagyon bejött. Szívesen kipróbálnám ismét.
2024. márc. 30. 15:20
 14/20 anonim ***** válasza:
77%

100% ,hogy lesz ott olyan nő, aki pont ugyanezért megy el a Rudasba, női napon.Egy a lényeg,aki tetszik arra nézz rá, hogy észrevegye, és, ha rád néznek "úgy" vedd a lapot. Egyébként a vízben ülj közel ahhoz,akit kinéztél,a lábaddal érintsd meg a lábát, ha nem húzza el,nyert ügyed van.Lehet beszélgetést kezdeményezni, de izgibb egy gyengéd kéz érintéssel kezdeni,ha hagyja vagy viszonozza, sima ügy.Teheted nyíltabban is vedd le a kötényt, nyisd szét a lábad..mindig lesz olyan aki érteni fogja.

Egy a lényeg legyél bátor,és kezdeményező. Sok sikert.

2024. ápr. 1. 10:40
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Uhh én nagyon élném, nekem is vannak ilyen fantáziálgatásaim :) amúgy tényleg van olyan, hogy női nap a Rudasban? Mely napok azok? :O
2024. ápr. 25. 10:01
 16/20 A kérdező kommentje:
Van, van :) keddi nap. Egész nap :)! Mondjuk a koedukáltat is adnám. :)
2024. ápr. 28. 22:55
 17/20 anonim ***** válasza:
86%
Arra kevés az esély hogy olyan nőt leakasztotok mint a filmekben. Vagy fiús a csaj vagy a férjének (is) keres nőt hármashoz
2024. jún. 16. 21:13
 18/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, elmentél azóta? Volt valami?
júl. 12. 10:05
 19/20 anonim ***** válasza:
33%
Miért nincsen koedukált pucér fürdő?
júl. 13. 18:34
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem volt már onnan kalandom :-p 29l
júl. 13. 19:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!