Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok: Hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok: Hogyan jöttetek rá,h a lányokat szeretitek?

Figyelt kérdés

Hogyan jöttetek rá, hogy melegek vagytok?

Mert szerintem én is az vagyok, de nm tudom.

Mik lehetnek az utaló jelek?

Vagy milyen stílus/szemelyseg vagy ilyesmi amin meglátszik,h leszbikus vagy/leszel?

Mert pl nálam ezek vannak:

Fiúsan öltözködök, fiú haverjaim vannak főképp, rosszul vagyok a gondolattól,h meg kell csókolom egy srácot, de közben eddig mindig pasikkal voltam együtt.

Ez nálatok is volt?

(Utálkozó homofób kommentet nm kerek köszönöm)

2024. márc. 4. 17:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Életem első szexét azért hajtottam végre, mert hibásnak éreztem magam, hogy vesztegetem a srác idejét, holott ő "annyi mindent tett értem" és "már igazán megérdemelné" (az idézőjelbe tett dolgokat ő mondta és én hittem neki).

Kifejezetten negatív élmény volt. De akkor is megtettem. Évek óta csak nők érdekelnek, az első kapcsolatom mégis egy fiúval volt.

Egyrészt az ő nyomására, másrészt a környezetem nyomására feküdtem le vele... "Honnan tudod, hogy meleg vagy, ha nem próbáltad ki a fiúkat? "

Ezen az úton nem kell mindenkinek végigmennie, de aki végigment rajta véleményem szerint nem kell hogy szégyellje magát. Ettől még ugyanannyira valósak az érzéseim a nők iránt és elutasítom a férfiak közeledését, mióta rájöttem, hogy én ezt megtehetem.

2024. márc. 5. 13:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez amit leírtál, nem feltétlen jelenti, hogy bi vagy. Csak fiús. Ha sexuálisan vonzódsz a lányokhoz az jelenti azt. 27 bi N
2024. márc. 5. 16:31
 13/16 anonim ***** válasza:
93%
Jött magától tini koromban. A lányok sokkal érdekesebbek voltak mind testileg, mind lelkileg mint a fiúk.
2024. márc. 5. 17:28
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen buzeránsok remélem elhúznak minél messzebre Magyarország közeléből

El sem tudnám képzelni nővel.

2024. márc. 10. 03:51
 15/16 anonim ***** válasza:
5%

Nem, nem heteró egy ilyen sem. Akiben a gondolat is felmerül, az nem heteró. Sajnos a nők között úgy látszik szinte kihalóban vannak az igazi full heteróak....

2024. márc. 10. 03:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Rájöttem hogy a lányok sokkal szebbek mint a fiúk, és lelkileg is jobban tudok velük azonosulni mint a fiúkkal
2024. jún. 2. 23:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!