Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok: Hogyan jöttetek rá,h a lányokat szeretitek?
Hogyan jöttetek rá, hogy melegek vagytok?
Mert szerintem én is az vagyok, de nm tudom.
Mik lehetnek az utaló jelek?
Vagy milyen stílus/szemelyseg vagy ilyesmi amin meglátszik,h leszbikus vagy/leszel?
Mert pl nálam ezek vannak:
Fiúsan öltözködök, fiú haverjaim vannak főképp, rosszul vagyok a gondolattól,h meg kell csókolom egy srácot, de közben eddig mindig pasikkal voltam együtt.
Ez nálatok is volt?
(Utálkozó homofób kommentet nm kerek köszönöm)
Életem első szexét azért hajtottam végre, mert hibásnak éreztem magam, hogy vesztegetem a srác idejét, holott ő "annyi mindent tett értem" és "már igazán megérdemelné" (az idézőjelbe tett dolgokat ő mondta és én hittem neki).
Kifejezetten negatív élmény volt. De akkor is megtettem. Évek óta csak nők érdekelnek, az első kapcsolatom mégis egy fiúval volt.
Egyrészt az ő nyomására, másrészt a környezetem nyomására feküdtem le vele... "Honnan tudod, hogy meleg vagy, ha nem próbáltad ki a fiúkat? "
Ezen az úton nem kell mindenkinek végigmennie, de aki végigment rajta véleményem szerint nem kell hogy szégyellje magát. Ettől még ugyanannyira valósak az érzéseim a nők iránt és elutasítom a férfiak közeledését, mióta rájöttem, hogy én ezt megtehetem.
Az ilyen buzeránsok remélem elhúznak minél messzebre Magyarország közeléből
El sem tudnám képzelni nővel.
Nem, nem heteró egy ilyen sem. Akiben a gondolat is felmerül, az nem heteró. Sajnos a nők között úgy látszik szinte kihalóban vannak az igazi full heteróak....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!