Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Egy leszbikus lánynak szeretné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy leszbikus lánynak szeretnék valamilyen játékszert venni. Mit tudtok ajánlani lányok mi vált be? Mi jó első játékszernek?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy 1 éve nincs párkapcsolata és nincs semmi játékszere. Azóta amikor beszélek vele, mindig azt mondja, hogy ő nagyon jól megvan a cicájával. Szóval olyat szeretnék amivel akár egy ilyen játékszer elnyerné a tetszését.

febr. 11. 09:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Tételezzük fel, hogy úgy kap egyet, hogy nem tudja hogy ki küldte.

Azon nagyon kiakadna?

Ott látnám már hogy mi a reakciója, elmondja e nekem stb.

febr. 11. 14:48
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Mit akarsz venni konkrétan neki?
febr. 11. 14:50
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
Hogy a viharba ne akadna ki rajta, ugyanúgy tolakodó és indiszkrét.
febr. 11. 15:58
 14/22 érdeklődő35 ***** válasza:
0%

Te is lány vagy , és szeretnél tőle valamit?

[link]

Lány/fiú vagy, akivel jóban van, és intim tititkokat is megoszt? Tudd meg, hogy csak csiklós örömöket szeret, vagy a hüvelyi élvezetet is?

[link]

[link]

febr. 11. 16:03
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a játékokat, van is pár. De ha én kapnék ismeretlentől valamit, felháborodnék. Rosszul is esne. Arra gondolnék, hogy valaki azt gondolja, hogy másra úgysem vagyok alkalmas, oldjam meg magamnak.

14-es, gondold már végig, eddig azt mondta a kérdezőnek, hogy köszöni, de jól elvan a macskájával. Szerintem mindegy, hogy fiú vagy lány, teljesen bukó.

febr. 11. 17:11
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Már nem azért, de te kije vagy?

Ilyesmit max olyantól fogadnék el, akivel hosszab párkapcsolatban vagyok. Mondjuk 1-másfél év után.

Randomoktól baromira bizarr, szexuális zaklatásnak venném. Meg higéniai okokból azonnal kuka, ki tudja ki csinált vele meg mit? Fújjj.

febr. 12. 11:00
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom ne. Ezzel nem segitesz.
febr. 12. 11:22
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyban függ az illető személyiségétől, hogy mennyire vesz jó néven ilyesfajta ajándékokat. Játékot egyébként kettesben is lehet használni.

Én személyesen (nő vagyok) nem venném rossz néven, ha kapnék valami hasonló jellegűt egy lánytól, aki szeretne tőlem valamit (és legalább haveri szinten állunk a kommunikációval!). Még akkor sem, ha én amúgy nem akarok tőle semmit. Maximum nem fogadom el az ajándékot, mondván, nem szeretném kihasználni a nagylelkűségét.

Ha valaki igazán magabiztos, nem veszi úgy, mintha egyedüllétre száműznéd.

Könnyen lehet viszont, hogy mások nem így gondolkodnak, ezért nem biztos, hogy jó ötlet odapofátlankodni egy vibrátorral.

Ha vagytok olyan jóban, hívd el egy shopba. Az lehet kedves lányos program, ha megfelelően állsz hozzá és ő nyitott rá.

febr. 12. 17:21
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Hat ez azert fugg attol,hogy szereti e pl a behatolast vagy nem.Vibrivel szerintem nem lehet mellényulni,viszont ne használja sokat,mert utána ilyen erős inger nélkul nem fog tudni elmenni
febr. 13. 10:49
 20/22 anonim ***** válasza:

"viszont ne használja sokat,mert utána ilyen erős inger nélkul nem fog tudni elmenni"

Na ez nem igaz, sõt, pont fordítva van.

ha a szövetekben javul a vérellátás, intenzívebb orgazmusod lesz.

Ezt önbizalomhiányos férfiak találták ki, akik még ebben is a konkurenciát látják.

febr. 13. 12:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!