Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbi, biszex lanyok, nők?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbi, biszex lanyok, nők? Ez normális? Illetve szerintetek van esélyem ilyen partnert találni? 18L

Figyelt kérdés
Szóval, úgy érzem hogy amikor szexre kerul sor, én csak adni szeretnék a partneremnek, de kapni nem. Azt nem szeretném hogy engem is megérintsenek, mert nekem kielégitő az is ha csak én okozhatok örömet a barátnőmnek, és nem szeretnék viszonzást, nem szeretném hogy hozzámérjen. Valamint eléggé domináns is vagyok, és szeretek irányítani, illetve vannak szadista hajlamaim is a szexben. Esetleg tud valaki olyan párkereső oldalt vagy szórakozóhelyet Pesten, ahol fel tudok szedni ilyen lányokat, akik benne vannak ezekbe?

2024. febr. 5. 22:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Utolsónak, édesanyád a kamu. Tobbieknek koszi. Ránéztem ezekre az oldalakra, regisztráltam az Smpixiere, de elég idős nők vannak ott 😩Engem inkább a korombeliek érdekelnének 17-24 korul.
2024. febr. 6. 14:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

11: mennyire idős? Mert akkor regisztrálok 😂

30N

2024. febr. 6. 15:54
 13/17 anonim ***** válasza:
43%

11. Én ugyan csak ivakcsi nő vagyok, de még nekem is megmozdítottad a fantáziámat.

De párom van, elméletileg heterónak vallom magam. Tudom, nőként ez komplikált. 🥹😅😂

2024. febr. 6. 15:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

12

A 30 körüli nőből sok van 🙂

28N

2024. febr. 6. 16:04
 15/17 anonim ***** válasza:
54%

Igen, én is egy partnert keresek, akivel össze lehetne bujni egyszer kétszer élvezet céljából. Szintén 30 körül.

Ahogy, jön a jó idő, úgy leszek egyre magányosabb.

2024. febr. 6. 16:22
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, kár hogy nem válaszolsz. Vagy a válaszolók közül valaki
2024. febr. 9. 13:46
 17/17 Csokiskeksz90 ***** válasza:
51%

Szia en szivesen kennek veled:))

22/l

2024. febr. 18. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!