Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy gyönyörű barátnőm, és szeretnék lefeküdni vele,de nem merek levetkőzni előtte. Mit tehetnék?
A barátnőm vékonyabb mint én, és a mellei is nagyobbak, mint nekem. A hasa is lapos. Én meg pufi vagyok. Ezért félek levetkőzni előtte. Félek, hogy nem tetszenék neki. Mit tehetnék?
18Lány
Ne aggódj… amikor még ez nekem is új volt én is be voltam parázva de idővel és egy két kapcsolat után rájöttem ,hogy szinte majdnem minden nő elégedetlen magával és a saját hiányosságaira koncentrál nem pedig a másikéra. Így én ezt el is engedtem és feloldódtam. De ha csak a saját szemszögemből nézem a dolgokat akkor engem nem érdekel mi van a textil alatt ha a vonzalom és a kölcsönös szimpátia megvan.
28/N
Ha már ott tart, hogy összejött veled, meg szexelni akar, akkor csak vonzódik hozzád. Feltételezem ruhában látott már, kb sejti milyen alakod van nélküle, nem?
Ne nézd hülyének a partneredet, csak tudja mit akar
Ha nem vak akkor sejti,hogy miként nézhetszki meztelenül.
Meg ezek jobbár látszanak valemenyire.
Mell méret.
Pufiság.
Stb.
És amugysem úgy kezdődik a sex hogy egymás elé álltok levetkőztök és hajrá!
Ne parázz ezen. Valszeg tetszeni fogsz neki.
Nekem pl tetszenek a nálam jóval nagyobb csajok is.
Ne gondold, hogy csak önmagához vonzódik, sokaknak más az ízlése partnerek terén, mint amilyen a saját sílusuk, megjelenésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!