Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek értelme?
Figyelt kérdés
Párom azt mondja szeretné kipróbálni hármasban. Harmadiknak konkrétan egyik ismerősét szeretné. Reklámozta, hogy milyen figyelmes, odaadó, megbízható, igényes stb.
Csavar a sztoriban, hogy párom biszex. Nem volt még férfival szóval most akarna lenni, de akkor már hármasban. Miért kellék ehhez én? Azt mondta nekem hozzá se kell érni a pasihoz. Már majdnem minden nap ezzel nyaggat.
jan. 28. 18:05
11/15 A kérdező kommentje:
Ezt ő mondta. Megbízom benne, enélkül nem is lehetnénk együtt.
jan. 28. 18:36
13/15 anonim válasza:
A részemről valószínűleg már a legelején elhangzana az a bizonyos szó és leállnánk, úgyhogy belekezdeni sem lenne értelme. A férfiakhoz egyáltalán nem vonzódom és számomra a szeretkezés csak rólam és a páromról szól, úgyhogy nem hinném, hogy élveznék egy ilyen felállást. Ha a párom nyaggatna, akkor meg tudnánk beszélni és beleegyeznék, hogy együtt legyen egy férfivel, de abban én nem vennék részt. De ez én vagyok, te tudod, hogy neked mi fér bele és mi nem.
14/15 anonim válasza:
Én belemennék. Szeretem annyira a párom hogy figyelembe veszem hogy ilyen igényei vannak.
Ő is minden igényemet kielégít. Kihancúrozza magát vele és egy darabig ellesz.
15/15 anonim válasza:
Az hogy belemenj-e tőled függ!!! Ha téged izgat, izgalmasnak találod akkor hajrá, ha elveted akkor csak a párod kedvéért NE menj bele, mert diszkomfortos lesz számodra, rosszul fogod magad érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!