Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes jelenleg online ismerkedni leszbikus lányokkal?
Tindert vagy badoot, de ott is rengeteg hülyén kell átmenni, mire találsz 1-2 normális embert, úgyhogy tiszta szívből azokat se tudom ajánlani...:D
Viszont ha esetleg van kedved írni, hátha szimpik leszünk egymásnak, akkor szívesen megismernélek!:)
19/L
Nekem innen volt kapcsolatom. Ha elkezesz levelezni rögtön kérd hogy videcsetbe mert sok a kamus.
Ha nem megy bele akkor kamuzik.
Szülők - Na és hol ismerkedtetek meg?
Mi - A gyakori kérdéseken xD
Viccet félre téve, én sem vagyok kamu, 28, sovány, nőies... De videochathez nekem több kell mint 2 üzenetváltás online.
6
Bejent kezik, beköszön hogy lásd hogy nem egy kanos pasi, aután mehet tovább a levelezés vagy amit akarsz.
Szerintem az online ismerkedés borzasztóan nehéz. Ha teheted, inkább járj el LMBTQ szervezetek programjaira, ott több esélyed van. Vagy még akár itt is könnyebb ismerkedni, mint bármilyen társkeresőn vagy fb-csoportban. Amúgy szerintem is ciki gyakorin ismerkedni, de nem kell elmondani, hogy itt ismerted meg a párod. 😄
De akkor már beszállok én is: 34 éves, Budapest, introvertált, 🏳️⚧️, nem kamu, de két üzenet után én sem megyek videochatre. 😄
Heyhoo en se vagyok kamus de en max a hanguzibe megyek bele az elejen 🫠
25 molettebb lany pestrol 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!