Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hol lehet értelmes nőkkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet értelmes nőkkel ismerkedni?

Figyelt kérdés

Tinder és társai nem túl bíztatóak. Nehéz, szinte lehetetlen ráakadni olyan lányokra/nőkre, akik műveltek, intelligensek és hosszabb távra terveznek...

26L

2023. dec. 13. 15:17
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Egyetemeken, kutatólaborokban, a Magyar Tudományos Akadémián. Vannak helyek...
2023. dec. 13. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Próbáld meg a való élet nevű alkalmazást, állítólag az a legjobb :)
2023. dec. 13. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden internetes felületen található értelmes, intelligens nő, csak nem mindenki bátorkodik írni vagy ismerkedni.

A valóság környezetében lenne szimpatikus az ismerkedés, de jókor kell lenni jó helyen. :)

Szerintem a holra a válasz, hogy bárhol, hiszen éppen annyi az esélye annak, hogy a valóságban egy buliban, egy közös barát által vagy összejövetlen egy kellemes szóváltás viszi magával az ismerkedést, mint az hogy különböző oldalakon próbál bárki is cseverészni, ismerkedni, megnyílni.

2023. dec. 13. 16:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek, tényleg nem könnyű bárkit is találni. :/ én is vágyom az értelmiségi társaságra.
2023. dec. 13. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:
42%

Már pedig irl próbálozva olyan lesz, mint tű a szénelakazalban, leszbikusként te 100 nőből próbálod kiválasztani azt a kettőt, aki szintén zenész.

Ráadásul nálunk ez a természetes arány talán még kevesebb, az lmbtq+ emberek nagy része (én is) már rég elhúzott külföldre. Aki maradt, az vagy még túl fiatal, vagy valami oda köti, vagy hát mondjuk ki, nem állna meg a saját lábán mert nincs annyi amit letenne az asztalra.

Irl meg ugye az is faktor, hogy mi a közeg. Ha esetleg ilyesmi bulikba lemennél, ott lehetne? Régebben volt az a Chicken Exit meg az Ösztrosokk, ezek megvannak még?

A hosszú távra tervezés meg olyan, hogy ahhoz kell egy alap.

Ha már megismertél valakit, jól kijössz vele, arra már lehet mondani, hogy igen, VELE hosszabb táv lenne a cél, de addig mire? Vagy valami mail order bride kellene, aki már azonnal összebúrorozna veled? Mert ebben a sztereotípiában benne van az is, hogy két hét múlva már valaki mással van. Ez nem véletlen.

2023. dec. 14. 11:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Milyen korosztályú hölgyet keresel?
2023. dec. 16. 02:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A netes társkereséssel több nagy baj van. Személytelen, külsőségek dominálnak, de még ha szimpatikusak is vagytok egymásnak, tuti hogy több száz km-re laktok. A távkapcsolat halott ügy.

Én a személyes ismerkedést preferálom. Teljesen más odamenni valakihez és megszólítani, élőben beszélgetni vele.

Olyan helyekre kell járni, ahol sok hozzád hasonló korú ember van. Előbb-utóbb összejön.

2023. dec. 17. 09:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha ez megnyugtat én is hasonló helyzetben vagyok ,se a tinder sem pedig a her “társkereső” nem egy értelmes oldal. De ha van kedved ismerkedni akkor írj nyugodtan 😌

28/N

2023. dec. 19. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!