Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikusok többsége kipróbálta a szexet férfival mielőtt ráeszmélt arra, hogy leszbikus?
Figyelt kérdés
2023. okt. 14. 23:48
11/13 anonim válasza:
Én Leszbikus vagyok nem volt szex férfival. Úgy jöttem rá hogy Leszbikus vagyok hogy volt egy kapcslatom fiúval együtt voltam vele ott konktétan amikor így mondta hogy itt az idő arra hogy szexeljünk mert felvan készülve. Én is felvoltam készülve na elkezdődőtt az előjâték és én sehogy sem nedvesedtem be és nem is elveztem atan kivertem neki konretan amikor megfogtam a pénizet undorodást éreztem és aztán a számba került de azon kívül tobb semmit nem volt bent. Na és innen jöttem rá arra hogy én leszbikus vagyok mert egyáltalán nem volt az jó nekem. 1 hónapja együtt vagyok egy lánnyal és boldog párkapcsolatban élünk.
12/13 anonim válasza:
Én még nem voltam együtt férfival szexuálisan. Nem is vágyom rá. 22 éves vagyok, néha elgondolkozom azon, hogy te jó ég, de gáz vagyok hogy még ,,szűz” vagyok… tavaly nyárig még úgy voltam vele, nem könyvelem el magam leszbikusnak ameddig nem voltam fiúval, de aztán bele vetettem magamat, hogy na egy sráccal kipróbálom stb stb, és minden klappolt, helyes volt, nagyon el tudtunk beszélgetni, de abszolút nem volt kedvem ahhoz, hogy bármilyen szexuális kapcsolat létrejöjjön kettőnk között. Csak lányokkal voltam eddig együtt, mindenhogyan, jelenleg is, és ezen nem is vágyom változtatni.
22/L
13/13 anonim válasza:
Igen. A legtöbb barátnőm volt pasival is. 26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!