Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tinderen az a sok lány tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen az a sok lány tényleg lányokkal akar ismerkedni? Meglepően sokan vannak fent és bizonytalan vagyok. Csak barátkozni szeretnének vagy több is beleférne😏?

Figyelt kérdés
Milyen tapasztalatod van az appal kapcsolatban?
2023. okt. 6. 07:35
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Nem, ne is reménykedj
2023. okt. 6. 07:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb a felük csak nézelődni akár hogy lássa másoknak milyen a profilja. A maradék fele csak barátkozni akár semmi több, aki marad talán annak a fele aki kacérkodik a gondolattal hogy milyen lenne ha lánnyal is ismerkednek. De aki konkrétan tényleg akár is lányokkal ismerkedni az kb minden 20-25 lányból egy. Persze azt most nem számoltam bele amikor pasi adja ki magát nőnek.
2023. okt. 6. 07:46
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Grindr-t nem próbáltál? Az elvileg kifejezetten olyan app, amin heteron kívül eső szexuális beállítottságúak keresgélnek. Ha az a cél, hogy leszbikus párt találj ott talán több esélyed van rá.

Biztos vannak mások is, meg nem ismerem az appot annyira, hogy tudjam mennyien vannak fent rajta, de alternatívaként érdemes lehet kipróbálni. Valszeg vannak még lehetőségek, de erről hallottam.

2023. okt. 6. 08:14
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
sajnos tényleg nagyon sok a biszexuális lány. ez nem kamu. ma a tini lányok több mint a fele biszexuális.
2023. okt. 6. 13:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Beállitottam a korosztályt 25-32re és így is sok találat lett.

A senkiföldjén élek, gondoltam ha a főváros felé ennyi a találat, akkor felkéne költözzek.

Bár bevallom az a közeg se nagyon illik hozzám.

Gondoltam arra is, hogy az a sok lány csak barátokat keres.

2023. okt. 6. 14:58
 6/8 anonim ***** válasza:
#4 igen, akik írásban és szóban biszexuálisak, de ha “oda” kerül a sor, hogy figyelj, feljössz egy még egy “kávéra”, akkor hezitálva kihátrál a legtöbb. Tapasztalat, lakás, kinézet adott, fiatalabb lányok mégis sorra visszamondják. 25-35 között találtak eddig csak olyat, aki erre rögtön csókkal reagált, és nem “izé.. most nem épp legjobb” szöveggel jött. Szóval én ezt ezt nem feltétlenül adom, de lehet másoknak bejön ez is. Nálam sajnos nem 😕
2023. okt. 9. 06:38
 7/8 anonim ***** válasza:

#6 ez csak azért van mert a lányok félénkebbek, nehezebben mennek bele dolgokba nem ugy mint a fiuk. de ettől még lehetnek biszexuálisak, ami nem ritka.

tini csajokra értem most is.

2023. okt. 9. 08:22
 8/8 anonim ***** válasza:

#6: "figyelj, feljössz egy még egy “kávéra”"

Ezt tényleg így szoktad beadni? Hogy egyből a lakásodra hívsz fel valakit? Mert ha jól értettem, akkor teljesen megértem, ha ennek hatására a legtöbb fiatal lány kihátrál.. :D Persze, hogy bizalmatlanok. Legyenek is. Első találkozásra publikus helyre érdemes elhívni valakit és ha kölcsönös a szimpátia, lehet menni lakásra.

Vagy rosszul értelek?

2023. okt. 24. 01:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!