Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus, biszex lányok! Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus, biszex lányok! Mit szólnátok egy szubmisszív férfi lakótárshoz?

Figyelt kérdés

Egy olyan lakótárshoz / haverhoz, aki sosem közeledne felétek szexuálisan, de lakótársként minden házimunkát elvégez, főz, mos, takarít, rendet tart, pusztán azért, mert tetszik neki, ha lányok ugráltatják. Ettől függetlenül baráti kapcsolat lenne köztetek, de csettintésre ugrana a srác.

Elsősorban leszbikus lányokhoz szól a kérdés, de biszexek is írhatnak.

2023. szept. 13. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Neeeem! Mi az, hogy nem közeledik felém szexuálisan? Hiszen már az egész együttélés, ugráltatás az ő szexuális vágyainak kielégítése. Élnek együtt férfival, ha tényleg csak haver lenne, nem nyomulna, és rendet tudna tartani maga körül. De ha már erre izgul, akkor nem!
2023. szept. 13. 16:04
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Annyit azért hozzátennék, hogy túlzás, hogy arra izgul, inkább csak tetszik neki. Mentális értelemben bizsergető érzés, nem szexuálisan. Ettől nem lesz "kanos" az ember. De nyilván értem, hogy ez a többségnek ettől még nem vonzó így. Csak kíváncsi voltam.

2023. szept. 13. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

"sosem közeledne felétek szexuálisan"

De azért finoman betetted a szexualitás kategóriába te kis huncut. Menjél szépen vicces videókat nézni, az való neked.

2023. szept. 14. 20:27
 4/7 A kérdező kommentje:

3-as!

Nem kértem lekezelő megjegyzéseket! Ha nem tetszik a kérdés, nem kell válaszolni. A kérdés azért van a szexualitás kategóriában, mert leszbikus, esetleg bi nőknek szól a kérdés, a leszbikusság pedig mint olyan, szexuális kategória, egy szexuális orientáció.

Azért nekik szól a kérdés, mert egy leszbikus lakótárs fix, hogy nem fog bepasizni, és férfiakat felhordani a lakásba, ami megszégyenítő hatással bírna egy ilyen felállásban, ha a szubmisszív fél csak az ellenkező nemet fogadja el "dominánsként".

Ha nem érted a kérdést, inkább neked javaslom a vicces videók nézését, bármit is értettél ezalatt.

2023. szept. 18. 11:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne megszégyenítő?
2023. szept. 18. 20:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Gondolkozz el rajta.
2023. szept. 19. 01:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Hiába gondolkodom, ha nem tudom a te helyébe képzelni magam.
2023. szept. 19. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!