Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyivel más egy lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel más egy lánnyal kapcsolatban lenni mint egy fiúval? Biszexként lányként első kapcsolatom lenne lánnyal

Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 23:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Oké hát nem volt tervem veszekdest okozni de miért vannak ebben a kategóriában homofóbok? 😅 köszi az érdemi válaszokat 💖
2023. aug. 25. 02:02
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

#1 Pszichológushoz járni még mindig ezerszer jobb, és kevésbé szégyen mint pl a vonat elé feküdni, mint ahogy az trendike a normális egészséges hetero férfiak között :~)

(Lásd: ksh öngyilkos statisztikák)

2023. aug. 25. 02:07
 13/15 A kérdező kommentje:

Amúgy azért kérdeztem mert egyik oldalról sincs túl sok tapasztalatom.

Nehezen esem szerelembe, az EQm nincs a csúcs fokon (bár próbálom fejleszteni) és általában én vetek véget egy ismerkedésnek, mert nem érzek semmit, még barátságfélét sem. Eddig 2 kapcsolatom volt (ami kapcsolatnak nevezhető), mindkettő férfival. A rövid 3 hónaposnak az örökös féltékenység miatt vetettem véget, a másik 9-10 hónaposnak a másik fél, mert megtetszett neki az akkori legjobb barátnőm.

Lányokkal maximum futó kaland szinten van tapasztalatom, viszont most randizok egy lánnyal, és közel érzem magam hozzá. Még nem teljesen szerelem, de valami hasonló. Általánosságban kicsit maszkulinabb vagyok olyan értelemben, hogy erősebb a testalkatom, és szoktam magamra vállalni "férfias" feladatokat pl viszem egy barátnőm szatyrát, olyan dolgot csinálok amihez inkább erő kell vagy ilyesmi. Amúgy külsőre ezen kívül elég nőies vagyok és nem is igazán szeretném ezt a "női, férfi felosztást", mert egy férfi-nő kapcsolatban sem hiszek benne. Kicsit tartok tőle hogy az lenne az elvárás felém hogy kvázi férfi szerepet töltsek be, mikor én ezt maximum azzal fejezem ki, hogy előre engedem az ajtóban. Ő amúgy teljesen egy nőies nő és így kicsit mégjobban szokatlan a szitu, mert eddig az abszolút férfias férfiakkal volt dolgom. Szóval a két véglet, és én sem a hagyományos női sem a hagyományos férfi szerepben sem érzem jól magam...

Amúgy emberileg általában a nőkkel jövök ki jobban és velük tudok kialakítani mélyebb, bizalmas barátságot. Csak néhány férfi barátom van. Nem tudom ez számít e.

2023. aug. 25. 02:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Azzal jössz ki jobban akivel passzoltok, nemtől függetlenül. Felesleges ezt túlgondolni.

Ha nem befolyásol a nagyrészt homofób magyar társadalom (és annak úgynevezett konvenciói) vagy az esetlegesen homofób szüleid és barátaid, akkor ugyanolyan lesz nővel, mint férfival.

2023. aug. 25. 06:55
 15/15 anonim válasza:
Nagyon szerencsés vagy, ha ennyi jutott neked. Ne azon gondolkozz, hogy ez miben más, hanem csak becsüld meg emberileg, és élvezd ki, hogy hasonlóan működik. Ez is csak egy időszak, nem kell agyonbonyolítani.
2023. aug. 27. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!