Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel más egy lánnyal kapcsolatban lenni mint egy fiúval? Biszexként lányként első kapcsolatom lenne lánnyal
A fiúhoz egészséges vonzódás kell, szerelem.
A másikhoz meg gyomor.
Nem értem, miért mentek a sötét divatok után.
Aztán meg jártok a pszichológushoz, mert
nem találjátok meg természetes, egészséges önmagatokat.
A férfiak általában egyszerűbbek, nyugodtabbak, kevesebb dolgon problémáznak. A nők elvileg érzelmesebbek.
Szex terén meg random a dolog.
#1: Igazából tőled kell gyomor és rád férne egy pszichológus.
#4: Júúúj, best joke of this site! :D
#5: A nők között is pont ugyanannyi pl. az érzelmi bántalmazó.
#6: Hmm, fura ez a mérgezés. A megmérgezettek kiegyensúlyozottabbak és nyugodtabbak, ti viszont nem megmérgezettként lenézőek vagytok. Akkor most mi van?
Amúgy itt van egyáltalán olyan felhasználó, aki nem full frusztrált?
#10: Hú. Kínos volt ez a túlelemzés, értelemszerűen igazad sem volt, de valószínűleg ez nem érdekel és továbbra is vigasztal.
A többiek véleménye egyébként alátámasztotta, amit írtam. Sikerült elolvasni, egyáltalán, amit írtam? :O
Attól, hogy valamit csillagok közé teszel és próbálsz nevetségesnek beállítani, nem lesz az. Bár érvek nélkül érthető ez a taktika, de valahogy utoljára kb. gimiben láttam ezt a színvonalat. Ez nem 18+-os kategória?
7
Borzasztóan frusztált vagy. Tudomásul kell venni hogy nem a mai genderideológia a normális az emberiség történelmében. Ennek az a célja hogy lerombolja a társadalmi normákat és szétessen a társadalom, hogy a világkormány azt tehessen az emberekkel amit akar.
Nem igaz hogy a szivárványosok nem veszik észre hogy őket is megosztják. Mennyi balhé van a feministák, leszbikusok és a transz nők között pld.
#12: Amint láthatod, nem én vagyok frusztrált. A frusztráltak gyűlölködésével ellenben én szimplán valami logikát várnék.
A túltolt genderdolgokat nevetségesnek tartom, de a biszexualitást a mai genderideológiához sorolni... Hát, úgy minimum 2000 évvel elcsúszott dolog.
A világkormányos részbe bele sem mennék, ki kéne nőni a nevetséges konteókból. (Jajj, mielőtt jönne az, hogy utána kéne nézni, meg nem nyílt fel a szemem: Laza 5 évig foglalkoztam ilyen témákkal.)
Itt egyébként az az alap érv, hogy nem jön válasz a kérdésre, csak próbáljátok rátolni a másik félre, amit írt rátok? Ez elég ovis szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!