Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lanyok akik egy hosszabb kapcsolat során nyitottak lennenek kis/közepes mértékű hízásra? 18/L
Engem hizlalhatna bárki😅😅 rám 1-2 kgnal több sosem megy fel. Fogyás nekem hamarabb meg van mint a hízás. Pedig nem egyszer ettem marha pörit este 11 kor vagy nutellás kenyeret.
Nem feltétlen eszek egészségesen. Hízni nem hízok.
Nagyon sokat sétálok a kutyáimmal,bár most a melegben kevesebbet. De amúgy a napi 6-10 km megszokott lenni. Plusz fizikai munka 9 órában. Annyit mozgok hogy bármennyit bevihetek a szervezetembe nem hízok... Bár lehet ha két hétig itthon ülnek,se séta se munka csak éves na akkor lehet meghiznek. Franc se tudja.
Bár tényleg fura fétis.
Sajnos hízékony vagyok, nekem aktívan kell tennem ellene, hogy ne menjen fel rám 20-30 kiló, egészséges életmód mellett.
Úgyhogy szerintem ha a párom egy ilyet bejátszana, tuti szakítóok lenne. Úgy érezném, hogy szabotálni akarja az önbizalmamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!