Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mefdig várnátok vele?
Figyelt kérdés
Egy kapcsolatban fontos a szex. Meddig bíznátok abban, hogy szexuálisan is összepasszoltok a párotokkal egy kapcsolatban. Fél éve vagyunk együtt. Bennem is és benne is vannak gátlások. Amúgy elég sok idöt töltünk együtt. Szeretni szeretem ezzel nincs baj. Tóbbször mondja, hogy neki ez teher. Nem lehet, hogy én nem jövök be neki csak nem meri megmondani, nem mer megbántani? Én 26 ö 28 éves.2023. júl. 23. 08:37
11/16 anonim válasza:
Vagy full aszex, vagy te képzelsz az egészbe sokkal többet, mint ami van.
12/16 A kérdező kommentje:
Volt köztünk szex már. Többször is. De mondta, hogy neki akkora igénye nincs. Meg mondtam neki már,hogy legyünk barátok, mondta, hogy neki az nem megy. Azt mondta szerelmes.
2023. júl. 23. 13:31
13/16 anonim válasza:
Engedd el, azt hiszem ő már teljesen elszigetelte magat belül.
Ha nem esik neki jól a kozeledés, akkor egymaga marad. Ne erőltesd csak magadat szivatod vele.
14/16 anonim válasza:
12. "Volt köztünk szex már. Többször is." És akkor hogyan történt pontosan. Ö is aktiv volt a cselekményben vagy csak eltürte? Közben, utána mit mondott rola? Te ugy láttad, hogy élvezte? (Tudom, nagyon intim kérdések. Ha ugy gondolod, priviben is küldheted.)
15/16 Mendy98 válasza:
Valójában szerintem azt sem tudja, hogy mi a szerelem.
Simán kötődik és fél, h egyedül lesz.
Ha szerelmes lenne, ő is kívánna.
Csókolózni és ölelkezni még az aszexek is szeretnek.
Egyáltalán biztos, h leszbikus, vagy lehetséges hogy ő sem ismeri fel magában rendesen a nemi orientációját?
16/16 Mendy98 válasza:
Akárhogy is van, neked fontos a szex, ő pedig egyáltalán nem vonzódik hozzád.
Nem illetek össze, így ennek a "kapcsolatnak" nincs jövője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!