Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki hosszú, komoly párkapcsolatban élt,él nővel?Mióta tart,tartott?
Figyelt kérdés
2023. júl. 20. 13:09
1/6 anonim válasza:
Éltem párkapcsolatban nővel, két évig tartott. Bár szerintem ez nem olyan hosszú.
2/6 anonim válasza:
A mi kapcsolatunk már 8 éve tart.
4/6 anonim válasza:
A párommal 2,5 éve vagyunk együtt. Nekem ez eddig a leghosszabb kapcsolatom ,együtt élünk de nem siettük el.. gyakorlatilag kb 4hónappal ezelőtt költöztünk össze.
28/L
5/6 anonim válasza:
3 évig voltunk együtt, és még ma is szeretem, vele lennék örökké... Csak nővel voltam és lennék is, hogy a többi kapcsolatom rövidebbre sikerült vagy hosszú ideig nem volt senkim, nem rajtam múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!